Ce au făcut vedetele în acest weekend

Publicat pe

Ca de obicei, a fost un weekend plin pentru vedetele de la Hollywood care au apărut pe covorul roşu, au ieşit la masă împreună cu familia, s-au plimbat şi au făcut fotografii pe străzi. Cei mai fericiţi au fost însă jucătorii echipei Germaniei care au câştigat tilul mondial în Brazilia, învingând Argentina cu 1-0.

 

Mila Kunis şi Christina Aguilera trăiesc o perioadă extrem de fericită, cele două fiind însărcinate, cu primul, respectiv al doilea copil. Mila şi-a planificat pentru acest weekend o ieşire în oraş împreună cu mama şi câteva prietene, în timp ce Christina, care pare extrem de aproape de momentul naşterii, a fost surprinsă în compania băieţelului şi a logodnicului ei. Gestul micuţului Max care şi-a mângâiat mama pe burtică a emoţionat pe toată lumea, băieţelul părând să fie nerăbdător să devină cât mai curând fratele cel mare.

 

Katie Holmes şi Suri s-au plimbat prin cartierul SoHo al New York-ului. „Înarmate” cu un aparat foto, cele două au fost cucerite de un caţel căruia i-au făcut câteva fotografii înainte de a-şi continua plimbarea.

 

Foto: Hepta

 

 Ce au făcut vedetele în acest weekend Ce au făcut vedetele în acest weekend

 

 

 

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter