Ce au făcut vedetele în acest weekend

Publicat pe

Acest sfârşit de săptămână a fost extrem de ofertant pentru celebrităţi care au avut ocazia să participe la evenimente de mare clasă: Ceremonia de închidere a Festivalului de film de la Veneţia, show-urile de modă de la New York, Festivalul de film de la Veneţia sau finalele de la US Open.

 

Cea mai interesantă apariţie a fost, cu siguranţă, cea a cuplului George Cloonei şi Amal Alamuddin, cei doi participând la o gală caritabilă la Florenţa. A fost pentru prima dată când cuplul a răspuns invitaţiei de a participa împreună la un eveniment.

 

Fosta jucătoare de tenis Martina Navratilova a cerut-o în căsătorie pe iubita ei, Julia Lemigova, în faţa miilor de spectatori de la US Open. Ineditul moment a avut loc într-o pauză dintre cele două semifinale masculine, când Navratilova a spus: Suntem împreună de 6 ani şi nu-mi pot imagina viaţa mea fără tine. Te rog, căsătoreşte-te cu mine”. Raspunsul a fost Da' şi a fost primit cu ovaţii din partea publicului.

 

Foto: Hepta

 

Ce au făcut vedetele în acest weekendCe au făcut vedetele în acest weekend

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter