Ce au făcut vedetele în acest weekend

Publicat pe

Kate Middleton, Sofia Vergara, Paris Hilton sau Heidi Klum sunt câteva dintre vedetele care s-au aflat în atenţia fotografiilor în acest weekend. Iată ce au făcut celebrităţile in acest zile:

 

Însărcinată în 6 luni, Kate Middleton este de fiecare data o apariţie încântătoare. Ducesa de Cambridge a participat recent la un eveniment unde a apărut îmbrăcată într-o ţinută maro care i-a scos in evidenţa burtica. Cu zâmbetul pe buze, Kate a stat de vorbă cu toată lumea şi le-a acordat o atenţie deosebită copiilor prezenţi la eveniment.

 

Adept al hranei bio, Liv Schreiber, soţul actriţei Naomi Watts, a fost surprins în compania băieţilor săi, Alexander şi Samuel, făcându-şi cumpărăturile într-o piaţă. Cei trei au ajuns la piaţă mergând pe biciclete.

 

Mamă a patru copii, top modelul Heidi Klum reuşeşeste să-şi îndeplinească toate obligaţiile profesionale şi să fie şi o mamă devotată. După ce în urmă cu câteva zile, a apărut într-o rochie roşie extrem de hot la Gala Globurilor de Aur, acum ea a fost surprinsă într-o ţinută casual ducându-şi copiii la fotbal.

 

Sofia Vergara şi Joe Manganiello au ieşit la shopping în acest weekend. Îmbrăcaţi extrem de lejer, cei doi au o relaţie perfecta, ei logodindu-se cu puţin timp înainte de sfârşitul anului trecut.

 

Paris Hilton se afla în aceste zile la Milano unde a asistat la prezentarea DSquared2 Man Fashion Week F/W 15-16. Diva a facut mai multe fotocrafii in backstage.

 

Orlando Bloom a petrecut o zi în Malibu alături de fiul lui, Flynn, cei doi bucurându-se de ziua superbă.

 

Jennifer Lopez a participat la Fox All-Star Winter TCA Party. Pentru acest eveniment, diva a ales o tinuta compusa din doua piese, un top alb si o fusta ampla, in culoarea anului, marsala.

 

Kate Moss a fost surprinsă părăsindu-şi locuinţa în compania soţului ei, Jamie Hince. Cei doi părea pregătiţi pentru o călătorie sau poate o petrecere organizată cu ocazia zilei de naştere a top modelului care a împlinit recent 41 de ani.

 

Foto: Hepta, Northfoto

 

Ce au făcut vedetele în acest weekendCe au făcut vedetele în acest weekend
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter