Ce datorie a avut Cătălin Botezatu la Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor: „Toată lumea mergea la ea”. Cum se înțeleg cei doi acum

Publicat pe .

Ce datorie a avut Cătălin Botezatu la Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor. Ambii e cunosc de foarte mulți ani și puțini dintre fani știu că cei doi au avut, la un moment dat, o colaborare profesională. Iată ce s-a întâmplat atunci, dar și cum se înțeleg Cătălin Botezatu și Cristina Bâtlan acum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristina Bâtlan este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România. Ea deține celebrul brand de încălțăminte și genți Musette, dar face parte și din juriul emisiunii de la PRO TV, Imperiul Leilor. La rândul său, Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri atât din România, dar și pe plan internațional. Puțini fani știu, de fapt, ce legătură au avut cei doi acum 30 de ani.

cristina-batlan-5cristina-batlan-5

Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor a fost invitata lui Cătălin Măruță, de la PRO TV. Acolo, ea a făcut câteva dezvăluiri neașteptate, despre care puțini fani au știut. Iată ce a declarat vedeta despre Cătălin Botezatu!

Citește și: Cum și-a câștigat Cristina Bâtlan primii bani și la ce vârstă:”Visam să schimb lumea”

Citește și: Ce părere are Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu:„Mă uit singur și…'

Citește și: Livia Graur a divorțat, după 13 ani de căsnicie. Primele declarații:”Da, e adevărat, dar…”

Citește și: Motivul pentru care Mihai Trăistariu a refuzat să participe la Survivor și Asia Express:”Indiferent de sumă, mi se pare…”

Ce datorie a avut Cătălin Botezatu la Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor

Recent, Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV, acolo unde a acceptat provocarea de a mânca sosuri iuți sau de a spune adevărul, în caz contrar. Printre dezvăluirile ei, a venit vorba și despre o întâmplare, de acum mulți ani, care are legătură cu designerul Cătălin Botezatu. Afacerista a vorbit deschis despre faptul că i-a dat creatorului de modă țesături în valoare de 5.000 de euro, astfel că a fost vorba despre o datorie. Într-un interviu pentru Fanatik, Cătălin Botezatu a clarificat situația, spunând că nu el este cel care se ocupa, în mod direct, de achiziții.

Este vorba de începuturile mele ca și designer. Atunci când lucram cu altcineva și, într-adevăr s-au luat materiale, foarte multe materiale… Pe vremea aceea, Cristina cred că era singura care vindea materiale de cea mai bună calitate.

Și atunci, fără doar și poate, toată lumea mergea la ea și cumpăra materiale. Dar nu eu mă ocupam de achiziții, nu eram în poziția de a face plăți și așa mai departe și bineînțeles că nu puteam să controlez acest lucru.

Mai ales că, repet, nu făceam eu aceste operațiuni. Nu eu le manageriam. Vorbesc de acum 30 și ceva de ani. Din păcate persoana care se ocupa și cu care lucram nici nu mai există printre noi. Între timp, eu și Cristina am rezolvat totul, de comun acord', a declarat el.

Cătălin Botezatu: „Mă număr printre fanii Cristinei'

„Eu mă număr printre fanii Cristinei Bâtlan, fără niciun fel de ipocrizie spun asta. Pentru că o cunosc de atunci și, repet, era unul dintre furnizorii noștri, împreună cu familia sa. O apreciez și mă mândresc cu ea, pentru ceea ce face.

Pentru faptul că este printre puținii oameni din lumea fashion-ului care a reușit peste hotare. În momentul în care am văzut prima oară un magazin Musette în cartierul Soho din New York, când și eu făceam prezentări de modă la New York, m-am bucurat enorm.

Relația noastră este una de respect. Ne respectăm unul pe altul, ne salutăm… Când suntem la evenimente private, nu există niciun fel de dispute, niciun fel de neclarități între noi. Evenimentul de atunci a fost rezolvat și clarificat.

Eu o respect pe Cristina, cum și ea cred că mă respectă. E o chestiune de nuanță, dar nu ceva neapărat, care să facă ca noi  doi să fim într-o divergență, mai ales că au trecut 30 de ani. Noi doi am rezolvat de atunci, această situație', a mai declarat Cătălin Botezatu, pentru sursa menționată anterior.

Ce a avut de spus Cristina Bâtlan despre declarațiile designerului

Este ceva foarte vechi. Cătălin avea pe altcineva în acea perioadă, care se ocupa de firma lui. Suma aceea am trecut-o la pierderi. Și eu, și el. Nu era un conflict, nu este nici acum. Între timp persoana a și murit.

Dar povestea este adevărată. Eu am vrut să arăt, că oricât succes ai avea, în viață sunt și momente grele, viața nu este doar roz. A fost o perioadă în care foarte mulți dintre ei au avut probleme, iar facturile curgeau… Au avut probleme cu oamenii lor.

A fost o situație care nu mai putea fi reparată. Dar ori ne câte ori ne întâlnim ne salutăm, ne respectăm! Dar, cum am spus, în acea perioadă se ocupa mai mult doamna respectivă și, probabil, nu a reușit să stăpânească situația, chiar a pierdut controlul. A cumpărat mai multe țesături decât trebuia…

Cred că și el era bolnav în perioada aceea. Am mai vrut să arăt că în afaceri poți să și pierzi, dar poți să și câștigi! Subiectul acesta doar m-a salvat să nu mănânc picant! Dar este adevărat, eu nu pot să mint! Trebuia să nu mă duc, că e o glumă. Am ales situații de acest gen, care nu sunt un conflict. Noi ne-am reglat situația!', a menționat și ea, pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton