Ce a descoperit Ionuț Dolănescu la mormântul lui Ion Dolănescu, în ziua în care regretatul artist ar fi împlinit 79 de ani: „E o zi tristă, pentru că...”

Publicat pe

Ce a descoperit Ionuț Dolănescu la mormântul lui Ion Dolănescu, în ziua în care regretatul artist ar fi împlinit 79 de ani. Ionuț Dolănescu l-a omagiat pe tatălui său, regretatul Ion Dolănescu, la mormântul acestuia. Pe 25 ianuarie marele artist Ion Dolănescu ar fi împlinit 79 de ani. Fiul său, Ionuț Dolănescu, i-a adus un omagiu impresionant la cimitirul Bellu, acolo unde se odihnește trupul maestrului. Fiul artistului a povestit cum se celebra odată ziua de naștere a tatălui său și cum decurge renovarea casei părintești, o clădire memorială pe care a câștigat-o în instanță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce a descoperit Ionuț Dolănescu la mormântul lui Ion Dolănescu, în ziua în care regretatul artist ar fi împlinit 79 de ani. Ionuț Dolănescu, 50 de ani, fiul regretatului artist de muzică populară, l-a comemorat pe tatăl său pe 25 ianuarie, când maestrul ar fi trebuit să împlinească 79 de ani. Ionuț Dolănescu a fost deosebit de surprins când a văzut că mulți oameni au venit la mormântul maestrului de la cimitirul Bellu, semn că românii nu l-au uitat, nici la 14 ani de la moartea sa. Fiul lui Dolănescu și-a amintit cum obișnuia să-și celebreze tatăl său ziua de naștere, alături de familie și prieteni. De asemenea Ionuț a spus și ce se întâmplă cu casa părintească, pentru care a luptat din greu în instanță.

Ce a descoperit Ionuț Dolănescu la mormântul lui Ion Dolănescu, în ziua în care regretatul artist ar fi împlinit 79 de ani: „E o zi tristă, pentru că...'Ce a descoperit Ionuț Dolănescu la mormântul lui Ion Dolănescu, în ziua în care regretatul artist ar fi împlinit 79 de ani: „E o zi tristă, pentru că...'

Ce a descoperit Ionuț Dolănescu la mormântul lui Ion Dolănescu, în ziua în care regretatul artist ar fi împlinit 79 de ani

Ionuț Dolănescu și-a omagiat tatăl, la mormântul maestrului de la cimitirul Bellu. Ion Dolănescu ar fi împlinit pe 25 ianuarie vârsta de 79 de ani și, chiar dacă nu se mai află printre noi, românii nu l-au uitat. Fiul lui Dolănescu a fost extrem de emoționat de faptul că mai multe persoane au venit ieri la cimitir pentru a aprinde o lumânare în semn de omagiu față de marele artist. Ionuț Dolănescu și-a amintit cum artistu obișnuia să-și serbeze ziua de naștere cu mulți invitați, printre care membrii ai familiei și artiști.

„E o zi tristă, pentru că 25 ianuarie era o zi de sărbătoare, în casa noastră, în casa tatălui meu. Veneau zeci, sute de fini, prieteni, familia, mari artiști. Din păcate, nu mai este printre noi. Astăzi, 25 ianuarie, Ion Dolănescu, tatăl meu, marele interpret, ar fi împlinit 79 de ani. Era născut în 44 și iată că s-au scurs aproape 14 ani de când a plecat la ceruri', a declarat Ionuț Dolănescu, conform spynews.ro.

Citește și: Ion Dolănescu ar fi împlinit astăzi 79 de ani. Artistul ascundea o poveste de viață tulburătoare

Citește și: Dragoș Dolănescu, după ce fratele lui, Ionuț, l-a renegat public, într-o melodie: „Nu m-am folosit de numele lui tata să ajung cineva. Nu eu lansez piese cu scandal' / EXCLUSIV

Ionuț Dolănescu a postat și o imagine pe Facebook, de la mormântul tatălui său și a mulțumit celor prezenți.

„Mulțumesc celor care azi și-au amintit de Tatăl meu, marele interpret ION DOLĂNESCU”, a scris Ionuț Dolănescu pe Facebook.

Ce se întâmplă cu casa memorială, câștigată de Ionuț Dolănescu în instanță

Ionuț Dolănescu l-a omagiat pe tatălui său, regretatul Ion Dolănescu, la mormântul acestuia. După moartea lui Ion Dolănescu, la data de 19 martie 2009, vila maestrului a fost disputată prin tribunale între fii artistului, Ionuț Dolănescu și Dragoș Dolănescu. Într-un sfârșit judecătorii i-au dat câștig de cauză lui Iouț Dolănescu care a început să renoveze casa, ce are o frumoasă istorie în spate.

„Am avut șansa să câștig această casă memorială. A aparținut marelui scriitor Barbu Ștefănescu Delavrancea, tatăl meu a cumpărat-o în anul 1975 și a trăit acolo mai bine de 40 de ani până în clipa în care a plecat dintre noi. Este mult mai complicat să renovezi, decât să o reconstruiesc. Este casa copilăriei mele', a spus Ionuț Dolănescu pentru Antena Stars

Totodată, pe 25 ianuarie, Ionuț Dolănescu a distribuit pe Facebook o imagine de la mormântul lui Ion Dolănescu. A avut și un mesaj: „Mulțumesc celor care azi și-au amintit de Tatăl meu, marele interpret ION DOLĂNESCU'.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter