Ce dietă ține Mirela Vaida și cum slăbește în doar o săptămână: „Dau jos cele 2-3 kilograme în plus. După aceea, revin la viața normală” / EXCLUSIV

Publicat pe

Cu o așa siluetă de invidiat, multă lume s-a întrebat ce dietă ține Mirela Vaida. Prezentatoarea TV arată impecabil la cei aproape 41 de ani ai săi și cu trei nașteri la activ. Spre surprinderea multora, vedeta ne-a spus că nu este genul de persoană care să țină dietă constant, ci ia măsuri doar atunci când simte că lucrurile „au luat-o razna'. Iată cum reușește să slăbească 2-3 kilograme în doar o săptămână!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Știu că ești pricepută în bucătărie, dar mai ai timp să gătești pentru familie, dat fiind că ai un program destul de solicitant?

Gătesc foarte mult și fac asta din pasiune. Îmi place. Iar copiii mei mănâncă tot ce le dau. Le place foarte mult și întotdeauna spun: „Mami gătește cel mai bine. Și soțul meu e pasionat de ceea ce gătesc eu. Ei consumă tot ce le pun în farfurie, pentru că le gătesc cu pasiune, așa cum am învățat eu de la părinții mei. Și eu mănânc, sunt o gurmandă.

Ce dietă ține Mirela Vaida și cum slăbește în doar o săptămână: „Dau jos cele 2-3 kilograme în plus. După aceea, revin la viața normală' / EXCLUSIVCe dietă ține Mirela Vaida și cum slăbește în doar o săptămână: „Dau jos cele 2-3 kilograme în plus. După aceea, revin la viața normală' / EXCLUSIV

Citește și: Mirela Vaida, adevărul despre operațiile estetice: „Nu pot să spun că nu sunt adepta lor, pentru că…'. Cum a reacționat soțul ei când i-a spus că vrea să-și corecteze nasul / EXCLUSIV

Citește și: Cum își educă Mirela Vaida cei 3 copii: „Înțeleg că, atunci când ridic tonul, lucrurile sunt grave. Și noi aplicăm pedepse'. De ce nu-i lasă să se uite la emisiunile ei / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Antonescu și Andreea Bălan, în lacrimi la America Express 2023: „Ne-am certat, dar la greu am simțit să fim una lângă cealaltă…”

Citește și: De ce a albit Elvira Deatcu de la 18 ani și ce spune despre operațiile estetice: „Am și plâns foarte mult, am pierdut nopți, e firesc să am riduri' / EXCLUSIV

Ce dietă ține Mirela Vaida

Spui că ești gurmandă, dar arăți foarte fit, mai ales că ai adus pe lume trei copii. Cum te menții? Ești adepta dietelor?

Da, țin diete atunci când simt că am luat-o razna, că am pus cam multe kilograme. Atunci, sigur, țin o dietă de o săptămână-două. Mă reglez, dau jos cele 2 kilograme în plus, cam atât pun eu, 2 sau 3 kilograme maximum. După aceea, revin la viața normală.

Dar nu am fost niciodată un om care să țină diete pe termen nelimitat. Uite, acum, în timp ce dau acest interviu, fierb o oală de sarmale. Știi cum miroase în casă? Miroase a costiță afumată, a slăninuță, a cârnăciori afumați, printre sarmalele acelea… E o nebunie. Mă pregătesc, după aceea, să fac o ciorbiță de perișoare. Deci, la mine în casă nu e cu dietă.

Eu sunt un om fericit când se mănâncă, și eu mănânc tradițional, frumos, românesc, nu salate și rucola. Iar atunci când simt că e cam mult și nu se mai încheie fusta, mă reglez. Mă hidratez câteva zile, țin așa un pic de „dietă sănătoasă, asta însemnând să nu consum mult, caloric. Și gata, mi-am revenit rapid! Pentru că am o viață activă și organismul răspunde imediat. De gătit, gătesc bine și chiar ar fi păcat să nu mănânce familia mea din mâna mea.

Ce planuri are Mirela Vaida de Paște

Călătorești mult. În ce vacanță mai vrei să mai pleci?

Nu știu dacă mai vreau să plec, momentan, în vacanțe. Asta deoarece următoarea vacanță va fi de Paște, pentru câteva zile, iar Paștele se face acasă, în familie. Iar până la vară mai e mult. Îmi plac destinațiile calde, pentru că acolo mă relaxez. Dacă mă duc la schi cu familia, durează o oră îmbrăcatul tuturor în costum de schi. După care, ai grijă de ei pe pârtie, du-i la toaletă, dezbracă-le, îmbracă-le costumul de schi, pune-le clăparii, du-i înapoi la schi. Este o muncă imensă pentru mine.

De aceea îmi place la mare, că nu am ce îmbrăca, nu am ce dezbrăca. Toată lumea este fericită pe nisip, așadar următoarea destinație, probabil, va fi una exotică. Evident, una în țările calde, și nu cred că va fi mai devreme de vară. Sunt OK însă, nu simt nevoie de vacanță neapărat. Atâta timp cât și copiii au program și sunt la școală, toată lumea e bine.

Ați avut peripeții în vacanțe, de-a lungul timpului? Știu că nu e simplu să zbori ore întregi, cel puțin pentru copii…

Nu prea am avut peripeții în vacanțe, mulțumesc lui Dumnezeu! Am plecat sănătoși, ne-am întors sănătoși. Nu am avut probleme legate de anulări de zboruri sau alte lucruri. Și sper să rămână așa. Sigur, au fost micile probleme legate de sănătatea copiilor, în care noi am programat o vacanță cu toată lumea și am fost nevoiți să îl lăsăm pe cel mic acasă. Am recurs la acest lucru pentru că era foarte bolnav și avea un început de pneumonie. Lucruri de genul acesta am pățit, dar în vacanțe, efectiv, nu am avut peripeții.

Ce nu-i lipsește Mirelei Vaida din poșetă

Ce nu îți lipsește din bagaje? Dar din poșeta unei femei ce nu trebuie să lipsească?

Ce nu îmi lipsește niciodată din bagaj? Când plec cu copiii mici, sunt medicamentele, fără doar și poate. Pentru că toată lumea gândește la modul… „Doamne, ferește, dacă se întâmplă ceva, trebuie să am la mine tot ce știu eu că trebuie să îi dau!.

Iar ce nu îmi lipsește mie din poșetă nu aș putea să spun. Pentru că nu sunt o fashionistă din aceea, să nu mă duc undeva fără oglindă, fără lipstick, fără rimel, habar nu am; cred că lucruri uzuale de mame cu copii. Trebuie întotdeauna să ai șervețele, să ai toate lucrurile la îndemână, tot pentru ei, pentru copii. Că asta e viața mea, s-a schimbat radical de când au venit copiii.

Sursă foto: Instagram, Facebook, PR

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă