Ce dietă ține Monica Anghel. A slăbit 43 de kilograme, după ce a renunțat la trei alimente: „Mănânc doar de două ori pe zi. O masă la...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Ce dietă ține Monica Anghel. Monica Anghel a adoptat de șase ani un alt stil de viață. Vedeta a slăbit în această perioadă 43 de kilograme, iar acum cântărește 58 de kilograme. Cu toate acestea, celebra artistă susține că nu toți trebuie să arătăm la fel, ci este important să ne simțim bine în pielea noastră. Într-un interviu pentru viva.ro, îndrăgita interpretă a vorbit despre noul ei mod de viață și ne-a spus la ce cursuri s-a înscris.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Monica Anghel. Monica Anghel și-a schimbat modul de viață în urmă cu șase ani. Vedeta a slăbit enorm, iar acum are o greutate de 58 de kilograme. Interpreta a renunțat la câteva alimente de bază. Nu mai consumă deloc zahăr, pâine și nici alimente procesate. Într-un interviu pentru viva.ro, Monica Anghel a vorbit despre noul ei stil de viață.

Ce dietă ține Monica Anghel. A slăbit 43 de kilograme, după ce a renunțat la trei alimente: „Mănânc doar de două ori pe zi. O masă la...' / EXCLUSIVCe dietă ține Monica Anghel. A slăbit 43 de kilograme, după ce a renunțat la trei alimente: „Mănânc doar de două ori pe zi. O masă la...' / EXCLUSIV

Citește și: „A doua zi a ajuns la spital”. Monica Anghel avertizează asupra produselor de slăbit, promovate ilegal cu imaginea ei

Citește și: Monica Anghel a ajuns într-un scandal cu produse de slăbit, fără voia ei: „Sunt persoane care au folosit astfel de picături și le-a fost rău”

Citește și: Carmen Tănase a ținut dietă toată viața, din cauza luptei cu greutatea. Ce regim de slăbit ține acum: „Nu am timp să stau la masă. Mănânc doar…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Marian Olteanu să joace în serialul Clanul și ce a pățit la filmări: „Cred că m-au durut coastele vreo trei săptămâni după…' / EXCLUSIV

Ce dietă ține Monica Anghel

Monica Anghel a slăbit 43 de kilograme în șase ani, de când și-a schimbat modul de viață. Vedeta are acum 58 de kilograme. Pentru a fi atât de supluă, dar totodată sănătoasă, artista a renunțat la trei alimente: la zahăr, pâine și la alimentele procesate.

Ai lipsit o vreme de pe micul ecran. Ai fost plecată? Ce concerte ai în această perioadă?

Nu. Am fost răcită o lună de zile, dar mulți dintre noi am fost răciți. Mai răcește omul. A fost o perioadă cu schimbări de temperatură. Apoi, în casă e foarte cald și ieși afară în frig, transpiri, mai mergi la antrenament sau poate ai o viroză, pur și simplu.

Am făcut la sfârșitul anului o piesă pe care mi-a compus-o, și muzica și versurile, Thea Miculescu, 'Lună nebună' se numește. Melodia am înregistrat-o împreună cu trupa lui Ovidiu Anton. Este extraordinar de frumoasă. Pe data de 24 februarie, Ovidu împlinește 40 de ani, iar pe 25 februarie am concert cu el și cu trupa lui. Eu sunt invitata lor și așa că o să ne distrăm, dar nu pot să stau până târziu…

Am mai fost invitată în concertul lui Aurelian Temișan de pe data de 27 februarie, iar pe 2 martie plec la Chișinău cu Marcel și Paula Seling la concertul lui Nicolae Botgros. Pentru că, pe 3 martie, e concertul aniversar al maestrului Nicolae Botgros și mergem acolo. Nu putem să nu îi fim aproape.

Este o mare bucurie să cântăm sub bagheta maestrului și împreună cu orchestra aceea, formidabilă, de la Chișinău și abia așteptăm să ajungem și acolo.

Ce cursuri a făcut Monica Anghel anul trecut

Ai urmat niște cursuri. Despre ce este vorba?

Spre sfârșitul anului, m-am înscris la trei cursuri: la cursul de instructor de fitness, am mai urmat un curs de consultant nutriționist și altul de consultat psihologic nutrițional.

Ce te-a determinat să urmezi aceste cursuri?

M-a determinat că, în primul și în primul rând, să le fac pentru mine. Pentru că nu știu foarte multe și atunci le-am urmat din dorința de a mă perfecționa pe mine cu acest nou stil de viață, pe care l-am adoptat în urmă cu șase ani. Consider că orice lucru făcut e bun făcut. Le-am făcut pentru mine și, după aceea, dacă pot să îi ajut și pe alții, de ce nu?

Monica Anghel cântărește acum 58 de kilograme

Ți-au cerut și alte persoane ajutorul? Câte kilograme ai acum și cât ai slăbit, în total?

O, da. Foarte multe persoane mi-au cerut ajutorul. De șase ani de zile și până acum am slăbit 43 de kilograme și mă mențin. Mă cântăresc în fiecare zi. Azi dimineață aveam 58 de kilograme. Asta zic, că am între 57 și 58 de kilograme.

Ai renunțat la ceva?

La zahăr, clar. Am renunțat total la zahăr și la tot ce conține zahăr.

Chiar nu mai mănânci deloc dulciuri?

Se întâmplă foarte rar și toată lumea insistă și îmi spune: 'dar măcar ia o gură și gustă'. Cafeaua o beau tot fără zahăr. Eu, când simt nevoia de dulce, mănânc fructe și m-am învățat cu chestia asta. Și spuneam că atunci când iau câte o linguriță de ceva dulce, când mă mai duc pe la știe ce petrecere, realmente simt toate chimicalele posibile și imposibile în prăjitura aceea sau ce este.

Mai fac în casă diverse dulciuri, dar fără zahăr. Pentru că sunt tot soiul de înlocuitori care sunt sănătoși și prepar genul acesta de dulciuri în casă și chiar sunt foarte ok. Am mai renunțat, total, la alimentele procesate, care sunt îngrozitor de nocive. Nu zic că nu mai iau, rareori, câte o feliuță de mezel de poftă, dar vreau să spun că după o feliuță de mezel, începe să mă doară stomacul când le consum. Și atunci de ce să nu le alimin?

Monica Anghel mănâncă de două ori pe zi

Și cum te simți? Ai apelat și la un nutriționist?

Mă simt foarte bine, mai mănânc și carbohidrați, mănânc și tărâțe de ovăz. Fac o pâine din tărâțe de ovăz cu psyllium, cu ulei de măsline și cu apă și un pic de bicarbonat. Sigur, nu e așa pufoasă și fragedă cum e pâinea, dar nici nu îmi trebuie. Eu, aproape în fiecare zi, mănânc un iaurt, dar nu degresat, ci unul normal, cu tărâțe de ovăz, și e foarte sănătos.

Mănânc de toate: grătar cu salată, ciorbă cu carne, ciorbă de legume, mănânc spanac, mănânc, nu stau nemâncată. Doar că am grijă ce mănânc. În principiu, mănânc doar de două ori pe zi, o masă la 12 și una la 18. Evident că nu fac lucrurile acestea de capul meu.

De trei ani lucrez cu doamna doctor …, care este nutriționista mea de la Brașov. O dată pe an merg la Brașov și merg la detox și îmi fac tot ce am nevoie. Am înțeles și eu că trebuie să am și eu prioritate în viața mea, să fiu sănătoasă pentru membri familiei mele. Până la urmă despre asta e vorba. Trebuie să conștientizezi că trebuie să fii și tu o prioritate în viața ta, că nu te poți ocupa de ceilalți și nu le poți demonstra celorlați cât de mult te iubești, decât dacă ești sănătos poți să fi alături de ei.

Mai ai timp să gătești?

Eu le fac multe lucruri, dar lor nu prea le place ce gătesc eu. În sensul că, eu prepar carne cu salată, dar ei nu consumă orice fel de carne. Eu, spre exemplu, ador să mănânc mușchiuleț de porc la cuptor, fără sare sau ceva picant, fără nimic. Ei nu mănâncă așa! Mie îmi face rău la stomac dacă pun ceva picant și atunci mănânc mai dietetic.

Monica Anghel și-a dat rochiile de scenă, după ce a slăbit

Aviv, fiul tău, ți-a moștenit veleitățile artistice? Studiază muzica?

Aviv are 12 ani, e copil, chiar dacă e mai înalt decât mine cu un cap, și cu o personalitate puternică. Are o personalitate bine conturată deja, dar asta nu este rău și eu îl susțin să își spună punctul de vedere. Sigur, cu condiția, evident, să nu jignească niciodată. Să aibă decență în tot ceea ce spune și, atâta timp cât știe să își susțină punctul de vedere elegant și frumos, de ce nu? Eu nu sunt de acord cu chestia asta, că: 'tu nu ai voie să vorbești, că tu ești mic'. Păi, stai, că poate are și el o părere.

Aviv face și chitară, face și pian, dar și teorie muzicală. A fost la un liceu de muzică, dar acum nu mai este acolo. Mai face și grafică, face și actorie. Dar astea le face pentru că îi plac lui foarte mult. Restul materiilor de cultură generală, acelea sunt obligatorii, ca să zic așa.

Multe dintre colegele tale și-au păstrat rochiile de scenă. Tu ai păstrat rochiile de scenă?

Păi, ce să fac cu ele? Erau îngrozitor de mari, nu mai aveam ce să fac cu ele. Le-am dat, chiar le-am dat unor doamne. Nu pot să spun că le-am dat tristă sau bucuroasă. Trecutul meu face parte din viața mea și eu nu ascund trecutul meu. Nu ascund nimic. Am recunoscut faptul că am fost grasă aproape jumătate din viața mea. Dar bine că în tot răul e în spre bine. Și atunci când m-am operat pe coloană și domnul doctor mi-a spus că trebuie să slăbesc neapărat, am înțeles că, de fapt, trebuie să îmi schimb stilul, modul de viață. Și așa mai departe…

Monica Anghel nu mai investește în bijuterii de valoare

Ai spus, la un moment dat, că 'nu toți trebuie să fim slabi sau grași', ci trebuie să ne simțim bine în pielea noastră. Să înțeleg că nu-i îndemni pe oameni să procedeze ca tine?

Oamenii mă tot întreabă: 'Ce dietă să țin?' Și le-am spus că: 'Dacă mă întrebați ce dietă să țineți, e greșit din start'. Pentru că dieta e pe o perioadă limitată. Ori, ceea ce fac eu, nu mai trebuie să fie pe o perioadă limitată. Ai hotărât să schimbi ceva, schimbi și 'La revedere'. Mergi toată viața pe drumul acela, care ție îți face bine și care e ok. Pe de altă parte, da, tot eu am spus, la fel de vocal, ca să zic așa, faptul că: 'Nu trebuie să fim toți slabi sau grași'.

Nu despre asta e vorba. Este despre a te simți bine. Și dacă tu te simți bine cu niște kilograme în plus, este perfect. Dacă ție îți e ok așa, e minunat. Eu nu spun: 'Vai, faceți ca mine!'. Cine vrea să facă așa cum am făcut eu, foarte bine. Înseamnă că este decizia lui și a hotărât, din anumite motive, că trebuie să își schimbe stilul de viață, să adopte un stil de viață sănătos.

Văd că porți multe bijuterii. Ai multe bijuterii?

Sunt gablonțuri, multe achiziționate din vacanță. Dar din vacanță îmi cumpăr toate prostiile. Bine, nu îți imagina că dau pe ele mult, ci 2 sau 3 euro, pentru că le iau de pe plajă, nu sunt valoroase. Dar cred că nici nu mai merită să îți cumperi bijuterii scumpe. Sunt bani investiți aiurea. Pentru ce?

Foto: Facebook.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă