Ce eforturi face Oana Roman să slăbească. Am aflat ce mănâncă zilnic, de dimineață până seara! "Încerc să..."

Publicat pe

Oana Roman ne-a dezvăluit ce mănâncă într-o zi și motivul pentru care a eliminat masa de prânz. Vedeta a fost inspirată și de Adelina Pestrițu cu somodieta, însă îi este destul de greu să respecte acest regim, așa că a apelat la alte trucuri. 

La un moment dat, Oana Roman postase pe una dintre rețelele de socializare o fotografie, unde arăta că urmează și ea somodieta, dieta 'inventată' de Adelina Pestrițu. Vedeta ne-a dezvăluit că nu reușește să țină acest regim, însă a învățat cum să mai reducă din mese. La prânz, Oana Roman consumă nuci, alune și caju, iar dimineața abia dacă mănâncă. Seara Marius gătește, iar atunci când nu face asta, aceștia merg la restaurant unde își alege ce vrea să mănânce.

'Nu reușesc să țin dieta Adelinei Pestrițu în fiecare zi, dar am învățat din toată combinația asta ca în timpul zilei să nu mănânc mare lucru și să-mi ia o pungă din aceea cu alune, caju și nuci. Sunt extraordinar de sănătoase și în dietele vegane se recomandă foarte mult, pentru că sunt bune și pentru digestie și pentru sănătate. Nici nu îngrașă foarte tare dacă le mănânci într-o cantitate rezonabilă. Practic, masa de prânz am cam eliminat-o, în sensul că îmi iau o pungă din aceea și mănânc din ea la prânz. Dimineața oricum eu nu mănânc foarte mult. Cel mult mănânc o banană sau o felie de pâine prăjită cu brânză. Seara… în general Marius gătește sau mergem la restaurant. În general încerc să echilibrez lucrurile cât de mult pot.', a declarat Oana Roman pentru VIVA!.

Citește și: Oana Roman s-a decis! Vedeta nu mai are de gând să muncească gratis: 'Lucrul acesta costă bani'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter