Ce fac vedetele TV după terminarea serialelor

Publicat pe

I-ai urmărit cu sufletul la gură în seriale, dar știi ce fac acum actorii tăi preferați?

 

Hugh Laurie i-a dat viață excentricului Dr. House, unul dintre cele mai populare personaje. Serialul cu același nume a avut opt sezoane, timp în care actorul s-a mutat din Londra în Los Angeles. Laurie a fost unul dintre cei mai bine plătiți actori din lume, primind, în ultimele sezoane, aproape 700.000 de dolari pe episod. Faima și banii nu l-au mulțumit, însă, pe britanic, care a declarat că nu a reușit să se vindece complet de depresia de care suferise.

 

După terminarea serialului „Dr. House', Hugh Laurie a declarat că a avut nenumărate oferte de a juca în alte producții asemănătoare celei care l-a consacrat, pe care le-a refuzat. El nu a renunțat, însă, la actorie. În 2011, a jucat alături de starul din „Gossip Girl', Leighton Meester, în filmul „The Oranges', iar în 2015, va putea fi văzut alături de George Clooney, în filmul „Tomorrowland'. În ultima vreme, Hugh Laurie și-a cultivat pasiunea pentru muzică, iar în 12 iulie va susține un concert la Sala Palatului din București.

 

Matthew Fox l-a interpretat pe cunoscutul personaj Jack Shepard din serialul „Lost'. A fost unul dintre cei mai populari actori, însă după cele șase sezoane, viața lui s-a complicat. În 2011, a fost acuzat că a lovit o femeie care se afla la volanul unui autobuz, iar în 2012, a fost surprins conducând sub influența băuturilor alcoolice. Cariera lui a intrat într-un con de umbră, iar cele mai importante apariții au fost în filmul „Alex Cross', unde l-a interpretat pe Picasso, un criminal în serie, iar în 2013, a jucat alături de Brad Pitt, în „World War Z'.

 

Wentworth Miller a frânt multe inimi pe când îl juca pe Michael Scofield în „Prison Break'. Inițial, serialul a fost construit pentru două sezoane, însă popularitatea sa i-a obligat pe producători să continue cu alte două serii. „Prison Break' s-a încheiat în 2009, iar Miller s-a îndreptat spre cinematografie, unde a obținut roluri în „Resident Evil' și „The Loft'. În 2013, actorul a surprins publicul, după ce a recunoscut că este homosexual și a povestit că, în adolescență, a încercat să se sinucidă, din cauza orientării sale sexuale. În ultima vreme, s-a îndreptat către scris și a semnat scenariul pentru thriller-ul „Stoker', în care Nicole Kidman interpretează rolul principal.
Pe Michael C. Hall îl știi din „Dexter', unde l-a interpretat pe Dexter Morgan, criminalul în serie care lucrează în cadrul laboratorului criminalistic din cadrul Poliției Miami. Serialul s-a încheiat în 2013, după opt sezoane, iar Hall s-a îndreptat spre marele ecran. Poate fi văzut în filmul „Cold in July', unde îl interpretează pe Richard Dane, un alt tip de criminal.
Popularitatea lui Bryan Cranston a crescut după rolul din „Breaking Bad'. El l-a jucat pe Walter H. White, un profesor de chimie, a cărei viață se schimbă complet după ce este diagnosticat cu cancer la plămâni în fază terminală. După cinci sezoane, fanii încă se așteaptă la o continuare a serialului. Cranston a declarat că rolul său i-a deschis numeroase uși, iar cariera lui continuă și după finalul show-ului. Anul acesta poate fi văzut în filmul „Godzilla'.

 

Foto: Northfoto.

Ce fac vedetele TV după terminarea serialelorCe fac vedetele TV după terminarea serialelor

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter