Ce face Ioana Ginghină cu hainele pe care nu le mai poartă. Are o adevărată strategie: „Dulapul s-a transformat în două camere” / EXCLUSIV

Publicat pe

Ce vrea să facă Ioana Ginghină cu hainele pe care nu le mai poartă. Ioana Ginghină se îmbracă mai mult în pantaloni de blugi și în cămașă, în ultima vreme. Vedeta susține că a renunțat la rochii și la fustele scurte. Și pentru că hainele nu îi mai încap în dulap, ea și-a ticsit mansarda cu lucrurile ei. Multe dintre acestea au încă eticheta pe ele, semn că n-a apucat să le îmbrace. Iată ce decizie a luat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce vrea să facă Ioana Ginghină cu hainele pe care nu le mai poartă. Ioana Ginghină poartă acum mai mult blugi și cămăși. Vedeta a renunțat la rochiile și la fustele scurte pe care le purta odinioară. Acum se simte bine așa, în pantaloni și cămașă, pentru că i se pare mult mai lejer. Cu toate acestea, Ioana spune într-un interviu pentru viva.ro că are o mulțime de obiecte vestimentare pe care nu le-a purtat niciodată.

Ce face Ioana Ginghină cu hainele pe care nu le mai poartă. Are o adevărată strategie: „Dulapul s-a transformat în două camere' / EXCLUSIVCe face Ioana Ginghină cu hainele pe care nu le mai poartă. Are o adevărată strategie: „Dulapul s-a transformat în două camere' / EXCLUSIV

Citește și: Alexandru Papadopol, la 3 ani de la divorțul de Ioana Ginghină:„Viața a luat deciziile cele mai bune pentru mine'. Cum se înțelege cu fiica lor

Citește și: Ce dietă ține Ioana Ginghină, la 45 de ani. Cum arată meniul ei zilnic:„Eu nu am o siluetă de invidiat, dar am o greutate normală' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată soacra Deliei. Artista și mama lui Răzvan Munteanu au jucat sârba în sufragerie:„Băi, nu așa, băi!'

Citește și: Alain Delon a împlinit 87 de ani.Cum arată acum idolul femeilor

Ce vrea să facă Ioana Ginghină cu hainele pe care nu le mai poartă

Ioana Ginghină susține că acum îi vine mult mai la îndemână să se îmbrace cu pantaloni și cămașă. Și chiar dacă mai pune și tocuri în picioare, ea spune că îi este mai comod așa. Vedeta are mansarda plină cu haine, multe dintre ele cu etichetă. Într-un interviu pentru viva.ro, ea vorbește despre vestimentațiile pe care le are, dar și despre fetița ei.

Ce stil vestimentar te reprezintă pe tine? Ce porți mai mult? Te văd în blugi…

Până acum vreo doi-trei ani eram mai mult la rochii scurte și fuste. Acum, nu-mi dau seama dacă datorită vârstei, am început să mă îmbrac la cămașă, mai comod, Așa mă simt mai bine, cu cămașă și jeanși. Mă pun pe tocuri, nu am o problemă, dar cămașa și jeanșii am senzația că merg oriunde. Și dacă pui un sacou și vrei seara să mergi la teatru și dacă vrei 'să nu fii nici chiar din gunoaie', cum am eu o vorbă. Nici în trening, dar nici prea elegant. Și așa mă simt cel mai bine acum, în cămașă și pantaloni de blugi.

Ioana Ginghină: 'Garderoba mea s-a mărit considerabil'

AI multe rochii în garderobă?

Am foarte multe rochii. Garderoba mea s-a mărit considerabil. Am și zis că nu credeam să ajung să am atâtea. Deci eu aveam un dressing, care este numai al meu. Acum, el s-a extins și în mansardă. Am încă cinci stend-ere cu haine în mansardă. Pur și simplu sunt puse acolo, încărcate cu haine. Însă, mi-am propus să fac cu mine așa: în primul rând, să port măcar o dată lucrurile, pentru că am ajuns să am lucruri cu etichetă, pe care îți dai seama că uit că le-am cumpărat. Și vreau să port măcar o dată lucrurile astea.

Și apoi, ce ți-ai mai propus?

Doi, îmi pun în plan, ca timp de două luni, să nu-mi cumpăr nimic. Și vreau să zic că acum până la primăvară, pentru că am haine de iarnă, aș vrea să nu îmi mai iau. Pentru că mi-am luat vreo trei paltoane, nu știu câte genți… din astea cu blăniță albă, cu blăniță nu știu de care și am zis 'gata'.

Am multe haine de iarnă, deci, gata până la primăvară nimic. Și mai am o chestie. De acum, dacă mai cumpăr ceva, să și dau ceva. Măcar pentru aerisirea spațiului. Pentru că eu, să ne înțelegem, până acum 11 ani am stat într-un apartament cu două camere și mă descurcam cu dulapul ăla. Deci, dulapul acesta s-a transformat în două camere și nu este ok.

Fiica Ioanei Ginghină îi împărtășește pasiunea pentru haine

Și fata ta are atât de multe obiecte de îmbrăcăminte? A intrat în febra aceasta?

Acum începe. Până acum un an, eu îi cumpăram haine. Era mulțumită și mai lua și de la mine, dacă îi plăcea ceva. 'Asta, mi-o dau mie', iar eu îi spuneam, 'Ia-o'. Și asta era. Dar acum a început, vede la colege, le întreabă de unde are și eu acum nu mai cumpăr, fără știrea ei.

Și cum faci? Mergi cu ea la cumpărături?

Mă duc cu ea și își cumpără sau comandăm online, dacă-i e lene să meargă cu mine. Dar da, a început și la ea ușor, ușor să se umple dulapul. Are și ea dulapul ei pentru haine. Mai veneam eu și mai umpleam golurile din dulapul ei cu câte o plapumă sau prosoape și îi spuneam 'Le pun la tine în dressing'. Acum zice; 'Ia ia-ți tu prosoapele de aici, că nu mai e loc'. E adolescentă, a făcut 14 ani, are și buletin și începe să o intereseze și pe ea partea aceasta cu vestimentațiile.

Foto: Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter