Ce face Mirela Vaida, înainte de a intra în direct cu telespectatorii Antena 1. Vedeta a făcut publică imaginea

Publicat pe

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite apariții de pe micul ecran, mamă a trei copii, cu o viață extrem de activă, după cum a mărturisit și ea recent.

Ce face Mirela Vaida, înainte de a intra în direct cu telespectatorii Antena 1. Vedeta a făcut publică imagineaCe face Mirela Vaida, înainte de a intra în direct cu telespectatorii Antena 1. Vedeta a făcut publică imaginea

Chiar dacă dacă este implicată în mai multe proiecte, iar zi de zi intră în direct cu telespectatorii Acces Direct, prezentatoarea tv are grijă să petreacă timp suficient cu cei trei copii ai săi.

Astăzi, Mirela Vaida le-a arătat fanilor de pe contul de socializare, ce a făcut înainte de a pleca spre locul de muncă.

Mirela Vaida a ieşit cu băiețelul cel mic, Tudor, în aer liber. „Vine, vine primavara?? 🌲 #mirelavaida #monday #sunnyday #family #tudor#momof3 #home”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Fanii au reacționat imediat. „Un îngeraş la plajă!:))❤️, Ohhhh, ce frumuseţe!, Vai ce copilaș scump aveţi, doamnă. Să vă trăiască”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Mirela Vaida a slăbit 10 kilograme înainte de a reveni la Acces Direct

Apare de luni până vineri la Antena 1, la Acces Direct. Două ore este în direct la TV și milioane de români o urmăresc.

Mereu impecabilă, mereu cu zâmbetul pe buze, Mirela Vaida reușește să facă față progamului pe care îl are, atât în viața profesională, cât și personală.

Acasă, vedeta are o familie numoreasă, un soț iubitor, 3 copii și, mai nou, soacra care s-a mutat definitv la ea. Trebuie să aibă grijă de locuință, să îi ducă pe micuți la grădiniță, și să mai aibă grijă și de ea, căci e pe sticlă mereu.

Se pare că de când a revenit la Acces Direct, Mirela Vaida a slăbit spectaculos. Aproximativ 10 kilograme a dat jos și arată fantastic. Prezentatoarea îndrăznește astfel să poarte ținute inedite, fuste sau rochii scurte. Are picioare foarte subțiri, nici urmă de celulită.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter