Ce face și cum arată acum Monica Lewinsky, amanta lui Bill Clinton, președintele SUA

Publicat pe

Mulți sunt curioși să afle ce face și cum arată acum Monica Lewinsky, amanta lui Bill Clinton, președintele SUA. Tânăra care la 20 de ani avea o relație cu președintele a trecut printr-o serie de transformări. 

În 1998, izbucnea cel mai mare scandal sexual de la Casa Albă, scandal ce avea să-l facă pe președintele Bill Clinton să-și piardă complet credibilitatea. Povestea dintre el și Monica Lewinsky, stagiara de la Casa Albă, nu a fost nici acum uitată, însă iată că, în lumina mișcării #MeToo, Monica se crede o victimă a abuzului de putere…

„Aș putea să mă dezbrac și să încep… Sper să ne întalnim și sper că vei face tot ce îmi doresc, așa cum ți-am spus” – acest dialog mai mult decât incriminator, înregistrat pe o casetă ce, la vremea respectivă, a ajuns pe mâinile jurnaliștilor de la National Enquirer, nu lasă loc de îndoială cu privire la relația dintre Monica Lewinsky și Bill Clinton, care a fost, fără doar și poate, una consimțită.

La 20 de ani de la aceste evenimente, fosta stagiară de la Casa Albă s-a decis să rupă tăcerea și a vorbit despre asta într-un interviu pentru Vanity Fair. Monica Lewinsky, acum în vârstă de 40 de ani, a declarat că, deși a fost o relație liber consimțită între doi adulți, „eu regret profund ce s-a întâmplat între mine şi preşedintele Clinton’. Fosta stagiară a trecut însă cu prea multă lejeritate la vremea respectivă peste faptul că relația liber consimțită s-a petrecut între o tânără de 20 de ani și un bărbat însurat, care pe deasupra mai era și președintele Statelor Unite!

„Acum, la vârsta de 44 de ani, încep să încep să analizez implicațiile diferențelor de putere care erau atât de mari între un președinte și un intern al Casei Albe. A fost șeful meu, a fost cel mai puternic om de pe planetă. Avea cu 27 de ani mai mult decât mine și suficientă experiență de viață pentru a ști mai bine. Acum văd cât de problematic a fost faptul că am ajuns într-un punct în care s-a pus problema consimțământului.”

Ce face și cum arată acum Monica Lewinsky, amanta lui Bill Clinton, președintele SUACe face și cum arată acum Monica Lewinsky, amanta lui Bill Clinton, președintele SUA

Monica Lewinsky, despre relația sexuală cu Bill Clinton: „Regret profund ce s-a întâmplat!'

Monica a recunoscut însă că această aventură i-a creat numai probleme, oprobriul public la care a fost supusă schimbându-i viața pentru totdeauna. Mai mult, în lumina ultimelor evenimente, respectiv scandalul abuzurilor sexuale de la Hollywood, fosta stagiară de la Casa Albă a concluzionat că, de fapt, a fost o victimă a fostului său șef… „Sigur, şeful meu a profitat de mine, dar întotdeauna o să rămân fermă în această privinţă – a fost o relaţie consensuală. Orice «abuz» a venit ulterior, când am fost făcută ţap ispăşitor, cu scopul de a-şi proteja poziţia sa puternică’, a declarat Lewinsky.

Foto: Ciao, Hepta 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter