Ce făceau câteva dintre cele mai cunoscute femei din lume la 20 de ani

Publicat pe

Acum sunt foarte cunoscute, dar la 23 de ani nicicuna dintre ele nu îndrăznea să viseze la celebritatea de care se bucură astăzi. Ia o ceaşcă de cafea alături, instalează-te confortabil în scaun şi citeşte ce făceau Jane Fonda, Hillary Clinton sau Joan Didion la 23 de ani.

 

  1. Jane Fonda

Deşi e fiica actorului Henry Fonda, Jane povesteşte în multe interviuri că la 23 de ani nu făcea mare lucru… în afara de-a încerca mai tot timpul să-l facă pe tatăl ei să fie mândru de ea. Fonda rememorează într-un interviu acordat unei reviste britanice: „Eram genul de om care încerca să-i mulţumească pe toţi. Mi-a luat mult timp să înţeleg că asta era greşit”.

 

În anul în care a împlinit 23 de ani ea a renunţat la şcoală (Vassar College), s-a mutat în Paris şi a început să studieze arta. Tot atunci a început să cocheteze cu modelling-ul. În cele din urmă a abandonat industria modei în favoarea actoriei.

 

  1. Joan Didion    Joan Didion ne place. Mult. Şi o să îţi placă şi ţie, dacă eşti un împătimit al storytellig-ului.

 

La 23 de ani, Joan Didion UC Berkeley şi începea să lucreze ca promotional copywriter pentru Vogue. „Pe atunci nu aveam niciun scop. Nu plănuiam să devin editor, aşa că mă duceam la birou în tenişi şi părul vâlvoi. Şi, în mare, făceam tot felul de lucruri nebuneşti ca să mă asigur că nu voi căpăta niciodată o funcţie plictisitoare care să mă ţină legată de un birou”, a spus Didion.

 

  1. Hillary Clinton

La 23 de ani Hillary Clinton îşi petrecea timpul refuzând repetatele cereri în căsătorie ale omului care mai târziu avea să devină cel de-al 42-lea Preşedinte al Statelor Unite. Asta se întâmpla în timp ce era studentă la Yale Law School.

 

Hillay a declarat în multe interviuri că în acea perioadă s-a gândit serios să aleagă între o carieră în drept şi căsătoria cu Bill Clinton. „Eram foarte îndrăgostită de el, dar şi foarte confuză, pe atunci credeam că dragostea şi cariera nu pot coexista. Timpul mi-a dovedit contrariul”, a declarat ea.

 

  1. Stevie Nicks

La 23 de ani Stevie Nicks era o artistă underground din Los Angeles. Locuia cu o prietenă într-un cartier rău-famat (era singurul loc unde îşi permiteau să plătească chiria). Nicks avea două job-uri, chelneriţă şi femeie de serviciu, însă salariul era atât de mic încât uneori adormea nemâncată, potrivit spuselor ei.

 

„Ajunsesem într-un punct în care mă întrebam dacă să renunţ sau nu. Până la urmă am decis să mai încerc o dată, o singură dată. A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o”, a rememorat Nicks.

 

  1. Rachel Zoe

Înainte să construiască un întreg imperiu de la zero, Rachel Zoe a lucrat ca fashion assistant pentru YM Magazine. Avea 23 de ani şi încerca să supravieţuiască în New York, cu un salariu de 18.000 de dolari pe an. La scurt timp a luat decizia de-a deveni freelancer. „Lucram 20 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână”, a spus ea într-un interviu.

 

  1. Jessica Lange

Înainte să devină actriţă de Oscar, Jessica Lange a fost o fată de 23 de ani boemă, care a renunţat la facultate. S-a măritat cu un fotograf din Spania şi au fugit în Europa, unde a început să studieze teatru. „Făceam totul la întâmplare. Niciuna dintre deciziile mele nu era deliberată”, a spus Lange. Cu puţin timp înainte să împlinească 24 de ani ea s-a mutat înapoi în New York şi a început să lucreze ca model şi chelneriţă.

 

Gabriela B. Foto: Hepta, Northfoto

 

Ce făceau câteva dintre cele mai cunoscute femei din lume la 20 de aniCe făceau câteva dintre cele mai cunoscute femei din lume la 20 de ani
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter