Ce familie frumoasă are Cindy Crawford!

Publicat pe

Cu câteva zile inainte de a împlini 49 de ani, Cindy Crawford a fost prezentă la avanpremiera filmului „Hospital in the Sky', un documentar emoţionant filmat în Peru.

 

Fostul top model a venit însoţită de întreaga sa familia sa, soţul şi cei doi copii. Cea care a atras insă întrega atenţie a fost Kaia, superba ei fiică care la 13 ani seamănă tot mai mult cu celebra ei mamă.

 

„Hospital in the Sky'' este un documentar filmat în Trujillo, Peru, unde Cindy şi Kaia au ajuns pentr a-i ajuta pe copiii cu probleme de vedere. În plus, Cindy a găsit extrem de educativ să-i ofere fetei sale această experienţă.

 

După promovarea acestei producţii, Cindy are în plan lansarea unei cărţi care cuprinde 50 de eseuri despre lecţiile de viaţa deprinse de ea, începând cu copilaria petrecută in Illinois. Cartea va fi ilustrată cu 50 de fotografii celebre ale top modelului, realizate de mari fotografi şi va fi lansata, cel mai probabil, anul viitor când top modelul va sărbatori 50 de ani.

 

Foto: Hepta

 

Ce familie frumoasă are Cindy Crawford!Ce familie frumoasă are Cindy Crawford!

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter