Ce femei celebre au fost iubitele lui Johnny Depp

Publicat pe

Johnny Depp, unul dintre cei mai doriţi celibatari de la Hollywood, s-a căsatorit în aceasta săptămănă la Los Angeles cu Amber Heard, o tânără actriţă cu 23 de ani mai tânără decât el. Până la această idilă care a început în 2012, Johnny a iubit mai multe femei, unele dintre ele celebre.

 

În tinereţe, Depp a fost casătorit cu Lori Anne Allison, un mariaj care a durat doar 2 ani, din 1983 până în 1985.

 

Au urmat 3 logodne, prima cu Sherilyn Fenn, cunoscută din seria „Twin Peaks', pe care avea să o părăsescă după 3 ani pentru Jennifer Grey, actriţa din „Dirty Dancing'. Cuplul se separa în 1989 după o relaţie de doar 1 an.

 

Timp de 4 ani, Depp a iubit-o pe Winona Ryder, pe care a părăsit-o în ciuda faptului că erau logodiţi, pentru a începe o relaţie extrem de mediatizată cu top modelul Kate Moss.

 

După 3 ani, cei doi îşi spuneau „adio', iar Depp urma să o întâlneasa pe Vanessa Paradis alături de care a trăit timp de 14 ani. Fără să fie căsătoriţi, cei doi au devenit părinţi, în timpul acestei relaţii născându-se Lily Rose Melody şi Jack John Christopher III.

 

A fost o perioadă fericită pentru amândoi şi extrem de productivă, Johnny Depp jucând în filme de succes precum Edward-Omul foarfece, Charlie şi Fabrica de ciocolată sau Alice în Ţara Minunilor.

 

În 2011, Depp a întâlnit-o pe platourile de filmare ale peliculei „Jurnalul unui băutor de rom' pe Amber Heard, o tânără actrita din sudul Statelor Unite, iar în 2012 se despărţea de Vanessa şi începea o relaţie oficială cu Amber care i-a devenit acum soţie.

 

Foto: Northfoto, Hepta

 

Ce femei celebre au fost iubitele lui Johnny DeppCe femei celebre au fost iubitele lui Johnny Depp

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter