Ce fiică superbă are Răzvan Simion! Ianca a împlinit 16 ani și seamănă foarte bine cu tatăl ei. Ce mesaj i-a trimis Lidia Buble

Publicat pe

Fiica lui Răzvan Simion, Ianca, a împlinit recent 16 ani și seamănă foarte bine cu faimosul ei tată. Omul de televiziune a postat o fotografie și un mesaj emoționant, dovedind că are toate motivele de mândrie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Simion are doi copii superbi din mariajul cu Diana Simion, de care a divorțat în 2015, și este un tată extrem de dedicat.

Recent, Ianca, fiica cea mare a omului de televiziune, a împlinit 16 ani și Răzvan și-a surprins fanii de pe contul de socializare cu o fotografie în care apar împreună, însoțită de mesajul: „Primii 16 ani din povestea noastră. La mulți ani, Dragostea mea!”. În scurt timp, fotografia, care a topit inimile internauților, a adunat mii de like-uri, iar fanilor omului de televiziune nu le-a scăpat asemănarea dintre tată și superba lui fiică. De altfel, și Lidia Buble a lăsat un comentariu la această postare, respectiv o inimă. Mai mult, se știe că Lidia s-a înțeles foarte bine cu cei doi copii ai lui Răzvan și adesea spunea, în timpul relației, că Răzvan are, de fapt, trei copii. Cel de-al treilea la care făcea referire fiind chiar ea.

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Daniel Buzdugan. Sunt căsătoriți de 17 ani, dar Monica a reușit să rămână foarte discretă

Ce fiică superbă are Răzvan Simion! Ianca a împlinit 16 ani și seamănă foarte bine cu tatăl ei. Ce mesaj i-a trimis Lidia BubleCe fiică superbă are Răzvan Simion! Ianca a împlinit 16 ani și seamănă foarte bine cu tatăl ei. Ce mesaj i-a trimis Lidia Buble

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au dorit copii

Recent, relația dintre Răzvan Simion și Lidia Buble a luat sfârșit, în pofida faptului că cei doi aveau planuri de căsătorie și doreau să-și întemeieze o familie, chiar dacă Matinalul de la Antena 1 avea deja doi din căsnicia cu Diana. Dat fiind însă că Lidia provine dintr-o familie cu mulți copii, artista își dorea… o echipă de fotbal cel puțin.

Anul trecut, în luna octombrie, Lidia Buble mărturisea, mai în glumă mai în serios: „Când vine vorba despre copii sunt disperată. Nu-mi doresc un copil, nici doi, nici trei, nici zece, nici unsprezece, nici doisprezece, mai mulți’, a spus Lidia Buble pe InstaStory.

Artista stabilise încă de pe atunci cum se va numi una dintre fetițele ei: „Aș vrea să să-i pun unei fetițe numele mamei mele, Rahela. Una dintre cumnatele mele mi-a luat-o înainte și mi-a spus numele Hadasa, care îmi place mult. Deci ăsta ar fi numele’, a mărturisit Lidia Buble.

Din păcate, nici un an mai târziu, Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu, singura lor relație fiind una de natură profesională…

Citește și: Melania Trump are două inele de logodnă în valoare de 9 milioane de dolari. Motivul pentru care președintele SUA a făcut aceste „investiții”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter