Ce fiice superbe are Regina Letizia a Spaniei! Prințesele sunt greu de deosebit între ele

Publicat pe

Fiicele Reginei Letizia a Spaniei par să semene pe zi ce trece tot mai mult cu mama lor, a căror frumusețe au moștenit-o. Iată cum arată tinerele, acum în vârstă de 13 și 14 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fiicele Reginei Letizia a Spaniei, infanta Sofia (13) și Leonor, Prințesă de Asturia (14) sunt azi adevărate domnișoare și nu este exclus ca, în curând, frumusețea lor să o eclipseze pe cea a mamei lor.

Letizia, soţia regului Felipe VI al Spaniei, împlineşte pe 15 septembrie 47 de ani. Fosta jurnalistă, căsătorită din anul 2004 cu principele moştenitor, este astăzi extrem de apreciată de spanioli, cărora a reuşit să le cucerească încrederea prin felul său de a fi.

Mamă cu normă întreagă, Letizia este şi una dintre cele mai stilate reprezentante ale monarhiilor lumii, fiind adepta unui stil extrem de feminin, dar în acelaşi timp sobru şi modern, calitate pe care au moștenit-o și cele două fiice ale sale.

Citește și: Lidia Buble a fost victima bullying-ului, dar nu are complexe și nu vrea sub nicio formă să se opereze: „Mă simt nemaipomenit în pielea mea”/ EXCLUSIV

Ce fiice superbe are Regina Letizia a Spaniei! Prințesele sunt greu de deosebit între eleCe fiice superbe are Regina Letizia a Spaniei! Prințesele sunt greu de deosebit între ele

Sofia și Leonor par a fi gemene

Dat fiind că între ele este doar un an diferență, Sofia și Leonor au aproape aceeași înălțime și sunt destul de greu de diferențiat în ultima vreme, cu atât mai mult cu cât toată familia regală poartă mască. Regele Felipe și Regina Letizia au fost încă de le începutul un exemplu, cu ocazia aparițiilor publice atât ei, cât și fiicele lor purtând mască.

Recent, cei patru au fost prezenți la o slujbă de comemora a victimelor pandemiei, ce a avut loc într-o catedrală din Madrid. Ținutele celor patru au impresionat, fiind cu toții îmbrăcați în negru, însă de departe cele care au atras atenția au fost Sofia și Leonor, care acum sunt adevărate domnișoare. Cu părul blond și de aceeași lungime, fiicele Reginei Letizia au fost greu de deosebit cu masca pe chip, cu atât mai mult cu cât sunt aproape de aceeași înălțime.

Citește și: Cum arată Andreea Esca, după ce s-a vindecat de coronavirus. A slăbit, dar nu și-a pierdut zâmbetul

Foto: Hepta, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter