Ce frumoasă e fiica lui Vladimir Drăghia! Alaia Zora a împlinit doi ani

Publicat pe

Vladimir Drăghia se mândrește cu cea mai frumoasă comoară: fiica lui Alaia Zora. În curând, micuța va împlini doi ani. A crescut foarte mult și parcă seamănă din ce în ce mai mult cu mama ei!

În urmă cu aproximativ doi ani de zile, mai exact, pe 13 iulie, Alice Cavaleru aducea pe lume o fetiță perfect sănătoasă căreia i-a pus numele Alaia Zora. Atunci, Vladimir Drăghia a devenit tată pentru prima oară. La scurt timp, la câteva luni, el a plecat în  Republica Dominicană, la Exatlon. A stat departe de familie, de copil. I-a fost tare greu, dar revederea a fost dulce, mai ales că a și câștigat competiția.

Iată că au trecut luni de zile de atunci, Zora s-a făcut mare și își surprinde zilnic părinții. Curând va împlini doi anișori, plini de fericire, de zâmbete, de voie bună.

Vladimir Drăghia o surprinde pe micuță în cele mai inedite ipostaze, toate pozele arătându-le și fanilor din mediul online.

Alice a scris și ea un mesaj emoționant pe Instagram.

„Când s-a născut era un ghem de om de trei kilograme, cu brațe lungi și întinse spre mine.
Acum, doi ani mai târziu, își sprijină mâinile pe genunchi și se gândește la ale ei…pentru câteva minute. Apoi, se întoarce la giumbușlucuri și chicoteli, la ce o face fericită. 
Are delicatețea unei flori de mușețel și energia unui spectacol. E o combinație magică.
Sper să fii mereu o bucurie, un spectacol! 🎉
La mulți ani, Zora mea! 🌼”

Vladimir Drăghia, salariu colosal la Exatlon și tratament de 5 stele pentru familia lui în Republica Dominicană

După ce a câștigat anul trecut Exatlon, popularitatea lui Vladimir Drăghia a explodat. În același timp, așa cum era de așteptat, au crescut și pretențiile sale. Astfel că, pus în fața propunerii de a fi antrenorul Faimoșilor într-un nou sezon Exatlon, acesta și-a negociat la sânge contractul, primind un salariu lunar colosal, alături de numeroase facilități pentru familia sa.

2018 a fost, fără îndoială, anul lui Vladimir Drăghia, după ce a câștigat primul sezon Exatlon, la finalul a patru luni extrem de dure departe de casă și fetița lui nou născută. Mai rar asistăm la reveniri atât de spectaculoase în atenția publicului, căci vedeta intrase într-un oarecare con de umbră până să participe la celebrul reality show.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva