Ce i-a gătit chef Sorin Bontea, soției sale, la prima întâlnire: "Era felul prin care simțeam că pot să o impresionez"

Publicat pe

Ce i-a gătit chef Sorin Bontea, soției sale, la prima întâlnire. Chef Sorin Bontea este nu numai o adevărată vedetă a artei culinare, ci și un om de familie, cu o soție, pe care o adoră și care i-a dăruit doi copii. Sorin Bontea și soția sa se cunosc de aproape 34 de ani și s-au căsătorit în 1994. Celebrul chef și-a amintit cum a cucerit-o pe cea care i-a devenit soție, la prima întâlnire. Sorin Bontea i-a gătit o cină delicioasă, însă s-a rezumat la preparate mai simple, deoarece, la vremea aceea, nu era încă un specialist în delicatese.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce i-a gătit chef Sorin Bontea, soției sale, la prima întâlnire. Chef Sorin Bontea și soția sa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 34 de ani, iar de peste două decenii sunt căsătoriți. Sorin Bontea și partenera de viață sunt mândrii părinți a doi copii superbi, Maria și Iulian. Juratul de la „chefi la cuțite” a fost dintotdeauna foarte discret cu viața sa personală, dar a declarat că soția sa este o gospodină desăvârșită, cu talent la gătit. Sorin Bontea a povestit, la un moment dat, cum a reușit să o cucerească pe pe femeia care a devenit mama copiilor săi. Maestrul bucătar i-a gătit la prima întâlnire un meniu pentru a o impresiona. Iată ce preparate a făcut chef Sorin Bontea pentru soția sa!

Ce i-a gătit chef Sorin Bontea, soției sale, la prima întâlnire: "Era felul prin care simțeam că pot să o impresionez"Ce i-a gătit chef Sorin Bontea, soției sale, la prima întâlnire: "Era felul prin care simțeam că pot să o impresionez"

Ce i-a gătit chef Sorin Bontea, soției sale, la prima întâlnire

Celebrul Chef Sorin Bontea nu vorbește des despre viața sa personală și nici nu se afișează alături de soție, la evenimentele publice. Totuși, juratul de la „Chefi la cuțite” a spus cum a decurs prima întâlnire dintre el și soția sa și ce anume i-a gătit, pentru a o cuceri. â

Citește și: Motivul dureros pentru care chef Sorin Bontea a stat departe de familie: „Nu-i vedeam, veneam acasă odată la…”

Citește și: Cum arată fiul lui Sorin Bontea. Iulian este campion de raliuri

Citește și: „Un show mai prost ca în finala românească”. Mihai Trăistariu, reacție dură la adresa TVR după ce Theodor Andrei a ratat calificarea României în finala Eurovision 2023

Citește și: România nu s-a calificat în finala Eurovision 2023. Theodor Andrei n-a reușit să strângă suficiente voturi

„La prima întâlnire, i-am gătit mâncare chinezească. Vă dați seama că i-am și gătit. Era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. Mai apoi i-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere… Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras…Nici nu știam ce sunt astea', a declarat Sorin Bontea, acum ceva vreme, pentru CanCan.

Cum s-au cunoscut Sorin Bontea și soția lui

Sorin Bontea și partenera lui de viață s-au cunoscut în anul 1989. Juratul de la „Chefi la cuțite” a mărturisit că și-a cucerit soția prin „cuvinte’. Cunoscutul bucătar a mai spus că a petrecut mult timp departe de familia lui, având în vedere meseria pe care o practică. Totuși, acest lucru nu le-a destrămat căsnicia, ci s-au adaptat cu acest stil de viață și au reușit să depășească toate provocările vieții.

„Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire țin minte că i-am dat un trandafir roșu și de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roșii, îi plac foarte mult. Aveam 24 de ani eu și 23 de ani nevastă-mea când ne-am căsătorit. Nunta a fost la cantină’, povestea Sorin Bontea despre soția lui.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă