Ce i s-a întâmplat lui Florin Busuioc în anul în care mama lui a murit: „Atunci am simțit un fior extraordinar, mi-ar fi plăcut ca ea să afle”

Publicat pe

Ce i s-a întâmplat lui Florin Busuioc în anul în care mama lui a murit. Florin Busuioc și-a pierdut mama în același an în care și-a îndeplinit un mare vis. Florin Busuioc este nunumai unul dintre cei mai simpatici prezentatori meteo, ci și un actor talentat. El a simțit mereu că singura cale pe care vrea să meargă este cea a actoriei, așa că a dat examen la Facultatea de Teatru de cinci. Actorul a relatat ce anume s-a întâmplat atunci când și-a încercat norocul la examen, chiar la câteva luni după ce mama sa murise.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce i s-a întâmplat lui Florin Busuioc în anul în care mama lui a murit. Florin Busuioc este parte îndrăgit de telespectatori, dar și de pasionații de teatru. Florin Busuioc este un actor apreciat care a muncit foarte mult pentru a fi solicitat atât pe scenă, cât și în show-urile TV. Florin Busuioc a dat examen de cinci ori la Facultatea de Teatru, întrucât la vremea aceea locurile erau foarte puține și doar cei norocoși avea o șansă să devină studenți.

Ce i s-a întâmplat lui Florin Busuioc în anul în care mama lui a murit: „Atunci am simțit un fior extraordinar, mi-ar fi plăcut ca ea să afle'Ce i s-a întâmplat lui Florin Busuioc în anul în care mama lui a murit: „Atunci am simțit un fior extraordinar, mi-ar fi plăcut ca ea să afle'

Ce i s-a întâmplat lui Florin Busuioc în anul în care mama lui a murit

Mama lui Florin Busuioc a murit timpuriu, iar actorul nu a avut ocazia să-i împărtășească marile sale realizări și să se bucure împreună. Prezentatorul a relatat ce s-a întâmplat atunci când a dat admitere la Actorie, la doar câteva luni după ce mama sa murise.

Florin Busuioc și-a petrecut întreaga viață în fața publicului, fie că vorbim de spectacolele de teatru, sau de rolul de prezentator Meteo de la PRO TV. Un profesionist mereu dedicat, Florin a munci foarte mult penttru a ajunge la acest moment al vieții sale. Actorul și-a amintit că a dat examen de admitere la Facultatea de Teatru la câteva luni distanță, după ce mama sa îl părăsise pentru totdeauna. Deși teribil de îndurerat, Florin Busuioc nu a renunțat la visul său și a decis să își încerce norocul și pentru a cincea oară la secția Actorie.

„Cred că a fost unul dintre cele mai emoționante momente pe care le-am avut vreodată'

'După ce am dat de cinci ori la Facultatea de Teatru, a cincea oară a fost cu noroc. Eram în sală la teatrul Bulandra și vedeam, cred, Hamlet, cu Ion Caramitru.

Țin minte că eram și cu Mihai Bisericanu – care a intrat în același an la teatru cu mine. El era câteva rânduri mai în spate și văzuse listele celor care intraseră și m-am întors spre el și mi-a făcut semn, cu degetul, că e OK, am intrat. Atunci am simțit un fior extraordinar.

Citește și: Cum se simte Florin Busuioc la 4 ani de la infarct: „Trebuie să slăbesc 15 kilograme, dar…”

Citește și: De ce a refuzat Florin Busuioc propunerea de a juca în Las Fierbinți:„Nu trebuie să apar eu pentru că…’

Cred că a fost unul dintre cele mai emoționante momente pe care le-am avut vreodată. Mai cu seamă că exact în anul acela, în martie, se prăpădise și mama și mi-ar fi plăcut ca ea să afle că am intrat la teatru, dar, din păcate, nu s-a putut', a declarat Florin Busuioc pentru Protv.

Florin Busioc: „Mi-ar plăcea să-mi dau duhul pe scenă”

Florin Busuioc a declarat că atunci când era mai tânăr și-a dorit să lucreze în televiziune, iar într-un sfârșit i s-a împlinit și acest vis. Actorul a recunoscut că dintre TV și scena teatrului, preferă interacțiunea directă cu publicul pe care o oferă sala de spectacole.

„Niciodată. Să fiu sincer, mi-am dorit să fiu în televiziune, de foarte tânăr, și uite că s-a împlinit, până la urmă. Am ajuns la 60 de ani și iată-mă, tot în televiziune. Și sper să-mi dau duhul în televiziune, cum s-ar spune, sau pe scenă. Dacă ar fi să aleg, aș alege scena, dar e urât totuși chestia asta, pentru că publicul, săracul, n-are nicio vină să vină și să vadă unul care își dă dea duhul pe scenă( n. r. râde). Dar la nivel sentimental și metaforic, mi-ar plăcea să-mi dau duhul pe scenă', a declarat Florin Busuioc pentru Spectacola.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter