Au anunțat divorț amiabil, dar Pepe și Raluca Pastramă se bat acum pe copii. Ce înțelegere vrea să facă artistul cu soția lui

Publicat pe

Pepe anunța, în urmă cu o lună, divorțul de Raluca Pastramă și dacă, inițial, părea că urmează o despărțire amiabilă și civilizată, lucrurile s-au complicat între timp. Se pare că, momentan, Raluca și Pepe au ajuns la o oarecare înțelegere, de dragul copiiilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă pare a fi „al anului” pentru că ceea ce se anunța o despărțire banală în showbiz s-a transformat într-un scandal de amploare, cu infidelități și șantaje.

Pentru a aplana cât de cât scandalul și a le feri pe fetițele lor de suferințe suplimentare, s-ar părea că Pepe și Raluca Pastramă ar fi ajuns la o primă înțelegere. Potrivit surselor Spynews, Pepe ar vrea ca domiciliul celor două fetițe să rămână la el și chiar ar fi dispus să îi ofere fostei sale soții orice vrea, mai ales o sumă importantă de bani.

La ce înțelegere recurge Pepe în divorțul cu Raluca Pastramă

Pentru că Raluca Pastramă nu are un loc de muncă stabil și o locuință a ei, Pepe consideră că ideal ar fi ca fetele să rămână la el. Mai mult, artistul s-a săturat ca fosta sa soție să-l 'joace' pe degete, așa cum ar fi făcut-o până acum și să-i dea fetele doar atunci când vrea ea. În plus, Pepe ar acuza-o pe Raluca Patramă că nu le lăsa pe fete să îi răspundă la telefon atunci când le sună.

Se teme ca viitoarea fostă soție îi va face probleme cu întâlnirile sale cu fetițele și prea a evita astfel de conflicte, intenționează să le ia pe fete în domiciliul lui. În schimb, în cazul în care ceea ce își dorește el se va întâmpla, Pepe are de gând să-i permită Ralucăi să le ia pe cele mici ori de câte ori va dori.

 
Au anunțat divorț amiabil, dar Pepe și Raluca Pastramă se bat acum pe copii. Ce înțelegere vrea să facă artistul cu soția luiAu anunțat divorț amiabil, dar Pepe și Raluca Pastramă se bat acum pe copii. Ce înțelegere vrea să facă artistul cu soția lui

Ce se întâmplă cu relația dintre Raluca Pastramă și medicul arab, care ar fi amantul ei

Cât despre presupusa relație cu medicul din Qatar, sursele Spynews.ro susțin că arabul și Raluca ar fi momentan în 'tatonări'. Se pare că Raluca grăbește divorțul de Pepe pentru a fi cu bărbatul respectiv, deoarece, bărbaților arabi le este interzis să aibă relații cu femei măritate și cu copii.

Citește și:

Soțul Andei Adam, prima reacție după ce s-a zvonit că el și artista au divorțat în secret. Imaginile care schimbă tot!

Lidia Buble, declarații surprinzătoare despre Fuego: „Îl iubesc!” Ce legătură există între cei doi artiști

Anamaria Prodan, primele declarații după ce s-a infectat cu o formă gravă a COVID-19: „Au fost momente cumplite”

Reacția tatălui Ralucăi Pastramă, după ce a aflat că fiica lui l-ar fi înșelat pe Pepe

Speculațiile recente, legate de infidelitatea Ralucăi Pastramă în căsnicia cu Pepe, i-au pus capac lui Ion Pastramă. Socrul lui Pepe ar fi recunoscut în cercuri apropiate că Raluca i-a făcut cea mai mare rușine posibilă înșelându-și soțul.

Tatăl fostei soții a lui Pepe se arată foarte rușinat de situația în care l-a pus bruneta.

La țigani, așa ceva nu se face, nu există. Nu are voie femeia să înșele. Este cea mai mare rușine posibilă. Raluca și-a făcut tatăl de râs. Pastramă Senior știa că fiica lui divorțează pentru că nu se mai înțelege cu Pepe, nu mai există armonie în casă, nu că ea a fost la munte cu un alt bărbat și alte bazaconii. A întrebat-o, sigur (n.r. pe Raluca), însă ea neagă. Vă dați seama cum s-a simțit când a văzut în ziare, este onoarea lui în joc. Îl știe și pe el atâta lume, cum mai scoate capul acum?„, au declarat surse apropiate familiei Pastramă, pentru playtech.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter