Ce mari s-au făcut gemenii lui J.Lo şi ai lui Marc Anthony! Max şi Emme fac senzaţie pe Instagram

Publicat pe

Maximilian David și Emme Maribel împlinesc 12 ani la sfârşitul lunii decembrie. Pare că a fost ieri momentul în care Revista People a plătit nu mai puțin de 6 milioane de dolari pentru ca Jennifer Lopez și Marc Anthony să realizeze prima ședință foto cu copiii lor. Gemenii fac acum senzaţie pe Instagram şi fiecare poză postată de cântăreaţă este apreciată cu milioane de inimioare.

Ce mari s-au făcut gemenii lui J.Lo şi ai lui Marc Anthony! Max şi Emme fac senzaţie pe InstagramCe mari s-au făcut gemenii lui J.Lo şi ai lui Marc Anthony! Max şi Emme fac senzaţie pe Instagram

Max şi Emme sunt unii dintre cei mai iubiţi copii din showbiz şi au fost extrem de aşteptaţi de presa din lumea întreagă. Atât de aşteptaţi, încât Revista People a plătit pentru o poză cu ei celebra sumă de 6 milioane de dolari.

Jlo a aflat că este însărcinată în momentul în care îşi pierduse orice speranţă că va mai fi mamă. Avea 38 de ani şi nu credea că va mai veni vreodată momentul în care să-şi ţină copilul în braţe. Minunea s-a întâmplat şi artista a fost binecuvântată cu doi copii, un băiat şi o fată.

„N-am avut copii până târziu. Începusem să cred că nu voi fi niciodată mamă. Sunt foarte constientă că am fost binecuvantată. Ar fi putut să fie cu totul altfel!”, a spus, cu lacrimi în ochi, cântăreaţa care acum are 50 de ani.

„Dumnezeu mi-a dat cele mai mari binecuvântări şi mi-a trimit gemenii mei frumoşi, copiii mei, iubirile mele. Mă simt cea mai norocoasă femeie de pe acest pământ. Sunteţi ca două lumini care fac această lume un loc mai bun şi mai frumos pentru mine', a scris JLo pe Instagram, în dreptul unui poze cu gemenii.

Actrița a divorțat de Marc Anthony în aprilie 2012, iar în februarie 2017 a început o relație cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, iar în martie 2019 s-au logodit.

Deși nu au copii împreună, Alex Rodriguez este un tată bun pentru copiii lui Jennifer şi sunt foarte des surprinşi jucându-se sau petrecând vacanţe împreună.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter