Ce măsuri de protecție își ia Mihai Petre, juratul de la Românii au Talent, pentru a-și proteja familia de COVID-19: "Păstrez distanța socială, ies rar și dezinfectăm produsele"/ INTERVIU

Publicat pe

Mihai Petre, juratul de la Românii au talent, face tot ce-i stă în putință pentru a-și proteja familia și respectă cu strictețe măsurile recomandate de autorități. Mihai ne-a povestit că abia așteaptă să-și revadă colegii, prietenii și elevii, după expirarea carantinei.

Ce măsuri de protecție își ia Mihai Petre, juratul de la Românii au Talent, pentru a-și proteja familia de COVID-19: "Păstrez distanța socială, ies rar și dezinfectăm produsele"/ INTERVIUCe măsuri de protecție își ia Mihai Petre, juratul de la Românii au Talent, pentru a-și proteja familia de COVID-19: "Păstrez distanța socială, ies rar și dezinfectăm produsele"/ INTERVIU

Acum, am observat că oamenii se împart în două tabere: cei panicați, care ies la cumpărături în combinezon steril și alții ceva mai relaxați, care doar respectă măsurile de igienă și cred că virusul nu este atât de periculos pe cât se spune. Tu în ce zonă te situezi?

Nu am combinezon, deci clar nu mă încadrez în prima! Respect regulile de igienă pe care le cunoaștem cu toții: mă spăl pe mâini, dezinfectăm produsele, comunic cu oamenii, dar păstrez distanța socială.

Nu fac parte din categoria celor care nu cred că este un virus puternic, așa că încerc să fiu precaut și să mă protejez pe mine și familia mea.

Ați stat numai în casă de când a început carantina? Cum faceți cu cumpărăturile?

Suntem în casă din a doua săptămână a lunii martie. De atunci și până acum am ieșit din casă de trei ori doar, de fiecare dată pentru lucruri care nu puteau fi amânate.

Am făcut tot ce a ținut de noi să fim precauți. Imediat ce cumpărăm ceva, Elwira se ocupă de dezinfectarea produselor.

Care este primul lucru pe care îl vei face când se termină izolarea?

Cu siguranță îmi doresc să mă întâlnesc cu familia, prietenii și elevii.

Veți pleca în vreo vacanță anul acesta?

Nu ne-am gândit la așa ceva, cu siguranță vom respeca legea și recomandările venite de la autorități. În acest moment ceea ce contează este să fim cu toții sănătoși, să trecem peste această perioadă dificilă și apoi vem vedea.

Și dacă vom putea călători, cu siguranță vor fi anumite măsuri de siguranță, iar noi vom ține cont de acestea și vom lua o decizie la momentul potrivit.  

Citește și:

Mihai Petre, juratul de la Românii au Talent, stă în izolare de două luni! Cum și-a sărbătorit ziua de naștere, acasă: „Fetele mi-au pregătit tort, un vecin mi-a cântat, din curtea alăturată, la chitară”/ INTERVIU

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă