Ce meserii au avut vedetele de la noi înainte să fie celebre. Nici nu te-ai fi așteptat!

Publicat pe de Diana Stamen, Oana Pantazi

Acum sunt faimoși și toată lumea îi știe de la televizor, dar noi am aflat ce meserii au avut vedetele înainte să fie celebre. Nici nu te-ai fi așteptat la mulți dintre ei! Au renunțat la meseria lor de bază pentru scenă sau pentru televiziune, care s-a dovedit adevărata lor vocație.

Lidia Buble

În momentul de față, Lidia Buble este una dintre cele mai de succes artiste de la noi și își permite să investească mii de euro în imaginea proprie. Înainte de succesul ei fulminant, dar pe deplin meritat, vedeta nu a dus-o roz deloc, după cum ea însăși povestește. Artista provine dintr-o familie cu 11 copii, așadar, pentru a se întreține, a fost nevoită să muncească încă de mică. Pentru a-și câștiga bănuții de buzunar, Lidia a fost ne­voită să se anga­jeze ca bonă la Deva, iar după aceea a lucrat ca manager de vânzări la o reprezentanţă auto, dar vedeta a făcut și curățenie în casele oamenilor, îndeletnicire pentru care câștiga în jur de 4-500 de lei pe lună.

Lidia Buble

Lidia Buble

Cabral

Cabral este una dintre cele mai simpatizate vedete de televiziune, dar și un blogger și influencer online cu mii de fani. A jucat în seriale și a fost gazda unor emisiuni de televiziune, dar, înainte de a deveni celebru, nu s-a sfiit de munca fizică. Vedeta a muncit chiar din timpul liceului, pentru a-și asigura banii de buzunar, iar după liceu, a lucrat la o firmă de asigurări timp de 5 ani. „Am descărcat TIR-uri cu cârca atunci când am vrut să plec cu băieţii la mare, am lucrat la vulcanizare când am vrut să merg la munte, când mi-am dorit să mă îmbrac mai cu moţ m-am angajat paznic de noapte la anticariat. Am lucrat şi pe şantier, la casa lui Titi, un prieten de-al părinţilor mei, declara Cabral chiar pe blogul personal.

Cabral

Cabral

 

Gina Pistol

Gina Pistol este una dintre cele mai cunoscute blonde din showbizul autohton, dar și o vedetă cu o carieră longevivă în televiziune. Gina a pozat în Playboy, a jucat în filme, apoi a fost cooptată în trupa Divertis, unde s-a potrivit mănușă, iar acum este prezentatoare la emisiunea Chefi la cuțite, de la Antena1. Puțini știu că, înainte de a veni în București, Gina a fost operator la un centru de copiere și vânzătoare la un chioșc din Roșiorii de Vede, localitatea ei natală. După ce s-a mutat în Capitală, vedeta a lucrat ca vânzătoare la un magazin de articole sportive.

Gina Pistol

Gina Pistol

Nicoleta Luciu

Pe Nicoleta Luciu toată lumea o cunoaște de la televizor, deși în ultima perioadă s-a cam retras din lumina reflectoarelor și se ocupă de creșterea celor patru copii pe care îi are. Cine s-ar fi gândit că vedeta este asistentă medicală?!  „Profesia de bază este de asistentă medicală, iar primii bani i-am câştigat când am făcut practică la Spitalul Universitar, Secţia Chirurgie. În paralel, făceam modelling şi mai câştigam nişte bani de la prezentări şi şedinţe foto. La castinguri mergeam cu metroul. M-a atras mai mult lumea showbizz-ului, dar dacă aş fi rămas în domeniul medical, m-aş fi ambiţionat să intru la Medicină şi sigur aş fi profesat', a povestea Nicoleta Luciu în urmă cu ceva ani.

Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu

Cătălin Măruță

Prezentatorul TV a fost avocat. Cătălin Măruță nu s-a ocupat de la bun început cu televiziunea.  'Am terminat Facultatea de Drept, la Universitatea Titulescu, mi-am dat si definitivatul şi am drept de practică. Sunt avocat. Asta e meseria mea de bază. Am făcut şi Facultatea de Jurnalism, nişte ani mai târziu, dar n-am mai dat licenţa, eram deja prea prins cu emisiunile la TV, nu mai aveam timp de absolut nimic', a spus Cătălin Măruţă pentru Click!. Prezentatorul TV a profesat un an de zile.

Cătălin Măruță

Cătălin Măruță

Inna

Are un succes fulminant atât în țară, cât și în străinătate. Acum, scoate hituri pe bandă rulantă și este una dintre cele mai apreciate artiste, atât la noi cât și pe plan internațional, însă, până să devină cunoscută, nici viața Innei nu a fost una lipsită de probleme. Înainte de a deveni cunoscută, artista, pentru a-și procura banii de buzunar, dar și pentru a-și ajuta părinții, lucra în sezonul estival la tarabele din stațiunile de pe litoral, unde vindea costume de baie, papuci sau umbrele.

Inna

Inna

Bianca Drăgușanu

Vedeta a muncit încă de la o vârstă fragedă, înainte să fie celebră, Bianca Drăgușanu a fost contabilă. 'Primul job a fost în vânzări. Vindeam utilaje de construcţii, iar salariul nu era fix. Am terminat liceul economic, apoi m-am înscris la Facultatea de Ştiinte economice din Petroşani, pe care am înghetaţ-o după anul II. Muncesc de la 15 ani', spune Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu

Mădălin Ionescu

Prezentatorul TV a fost cercetător la Arhive. Mădălin Ionescu a absolvit Facultatea de Istorie, a Universităţii Bucureşti, iar primul său job a fost cel de cercetător la Arhivele Naţionale ale României. În 2001, cariera lui s-a schimbat total pentru că acesta s-a angajat la Radio Total, iar de aici și-a dat seama că îi place și televiziunea.

Mădălin Ionescu

Mădălin Ionescu

Antonia

Este una dintre cele mai de succes artiste din România, dar, înainte de a fi pe val, în timpul în care a locuit în America, Antonia a fost animatoare și a apărut și în câteva videoclipuri. Acum, artista se împarte între rolul de mamă – are o fiică din căsătoria cu vicenzo Castellano și doi băieți cu partenerul ei de viață, Alex Velea – și cel de cântăreață, dar apare și într-o mulțime de reclame. Frumusețea ei deosebită, recunoscută și pe plan internațional, i-a adus artistei titlul de cea mai frumoasă femeie din românia, dar și o nenumărate contracte publicitare.

Antoni

Antonia

Andi Moisescu

De 28 de ani, Andi Moisescu le intră românilor în case, mai întâi prin intermediul radioului, iar apoi al televiziunii, fiind una dintre vocile cu multă greutate din mass-media. Are umor, bun-simț și o inteligență sclipitoare, valori tot mai rare, dar care fac diferența între profesionalism și diletantism și ne dau speranța că emisiunile de televiziune de calitate nu vor dispărea. Până să devină vedetă de televiziune, Andi a luat-o de la zero, parcurgând toate etapele meseriei de jurnalist și chiar mai mult de atât, pentru că primul lui job a fost cel de vânzător de ziare…

Dar asta se întâmpla la 17 ani, pe când nu-și imagina că viața lui va ajunge, uneori, știre de prima poagină. Înainte de a deveni vedetă de radio și de televiziune, Andi a fost profesor de matematică „Am predat doar în timpul facultății. N-am fost diriginte, dar i-am ținut locul unuia. Am dat și câteva teze. Pe unele le-am și corectat. Cred că am fost cam darnic cu notele, pentru că, după ce și-a aruncat un ochi peste nivelul lor, profesorul titular m-a rugat să le scad pe toate cu două puncte, fără să mai stau pe gânduri'. Vocația sa au fost însă radioul și televiziunea.

Andi Moisescu

Andi Moisescu

Dan Negru

Dacă ne gândim că, în permanență, se fac glume pe seama zgârceniei sale proverbiale, nu mai pare chiar atât de greu de crezut că celebrul om de televiziune Dan Negru a fost la începuturi… contabil, poate de aceea își chivernisește atât de bine banii. După ce a terminat un liceu economic „tatăl revelioanelor” de la Antena1 a fost contabil la Spitalul Victor Babeş' din Timi­şoara. Cariera lui s-a stins aproape din fașă, deoarece, din câte a povestit chiar el, din cauza unor erori de calcul, a fost retrogradat pe un alt post administrativ. Din cauza unor greşeli de calcul, a fost retrogradat pe un alt post administrativ. Dacă nu le-ar fi făcut, probabil nu și-ar fi descoperit niciodată adevărata vocație…

Dan Negru

Dan Negru

Pepe

Artistul de muzică latino este unul dintre cei mai apreciați artiști din showbizul autohton, iar stilul și vocea sa inconfundabile fac furori printre reprezentantele sexului frumos. Artistul și-a demonstrat adevărata măsură a talentului în momentul în care a făcut parte din emisiunea Te cunosc de undeva, unde a demonstrat nu numai că poate aborda orice fel de gen muzical, ci și că are un desăvârșit talent actoricesc. Până să devină cunoscut însă, Pepe a avut o mulțime de joburi, despre care nu s-a jenat niciodată să povestească: „Am filmat pe la nunți și alte petreceri private, am fost ospătar, vânzător de haine și de cafea. Niciodată nu mi-a fost rușine și sper ca, atunci când voi avea un copil, să fie și el la fel de ambițios', declara Pepe înainte de a apărea în viața lui Rosa și Maria, cele două fetițe ale sale.

Pepe

Pepe

Teo Trandafir

Toată lumea a auzit de Teo Trandafir, însă puțin știu cu ce s-a ocupat înainte să fie celebră. Prezentatoarea TV a studiat Limbi străine, iar în urmă cu mulți ani, Teo Trandafir era profesoară de limba engleză la Liceul 'George Enescu' din Capitală. Înainte de a termina facultatea însă, vedeta a fost vânzătoare într-un magazin de obiecte de sticlărie, dar a vândut și bilete pentru stațiunile de odihnă. După ce a terminat facultatea cu notă maximă, Teo a lucrat ca secretară-dactilografă la un post de radio, unde era… factotum. Printre altele, vedeta făcea cafele și elibera certificate de salariu. Din fericire, vocea ei nu a rămas neremarcată, iar acesta a fost începutul.

Teo Trandafir

Teo Trandafir

Dacă soarta lor nu s-ar fi schimbat cu 180 de grade, în momentul de față, probabil, Mihaela Rădulescu ar fi fost taximetristă, Dan Bittman – inginer, Toma Cuzin – miner, Mircea Radu – lăcătuș, Monica Davidescu, Simona Pătruleasa și Crina Matei – învățătoare, Alex Velea – inginer electromecanic, Carla’s Dreams – avocat, Connect-R – tinichigiu auto sau instructor de fitness, Călin Goia – economist, Laura Cosoi – asistent social și Dorian Popa ar fi făcut PR în marketing.

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter