Ce „pact” au făcut Bodo de la Proconsul și soția lui, înainte să se căsătorească: „Mi-a spus trei lucruri”

Publicat pe

Ce „pact' au făcut Bodo de la Proconsul și soția lui, înainte să se căsătorească. Bodo de la Proconsul este însurat de 13 ani cu Loredana, femeia care i-a furat inima atunci când se aștepta mai puțin. Nici o secundă nu s-a gândit artistul că Loredana îl va face să treacă din nou în căsătorie, dar iată că planul de acasă nu a coincis cu cel din târg.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce „pact' au făcut Bodo de la Proconsul și soția lui, înainte să se căsătorească. Atunci când a cunoscut-o pe Loredana, actuala lui soție, Bodo de la Proconsul a avertizat-o clar că el nu se va mai însura vreodată, având în vedere mariajul ce tocmai se încheiase cu Ioana Băsescu. Bodo, pe numele său real Bogdan Marin, a fost în perioada 2003-2006 căsătorit cu fiica cea mare a fostului președinte al României.

Ce „pact' au făcut Bodo de la Proconsul și soția lui, înainte să se căsătorească: „Mi-a spus trei lucruri'Ce „pact' au făcut Bodo de la Proconsul și soția lui, înainte să se căsătorească: „Mi-a spus trei lucruri'

Ce „pact' au făcut Bodo de la Proconsul și soția lui, înainte să se căsătorească

După ce mariajul cu Ioana Băsescu a luat sfârșit, Bodo de la Proconsul n-a vrut să mai audă de căsătorie. Când a cunoscut-o pe Loredana, i-a spus clar care sunt intențiile sale, pentru a nu-și face speranțe deșarte. Doar că planul său inițial s-a schimbat pe parcurs și este foarte fericit că s-a întâmplat așa.

„Bodo, când m-a cunoscut, mi-a zis așa, ‘Fii atentă, fată, îți spun trei lucruri. Mi-a spus așa: ‘Vezi că eu nu spun prea mult te iubesc, spun spre deloc.

Nu o să mă mai recăsătoresc niciodată, pentru că am fost căsătorit. Nu mai vreau. Mi-a ajuns și al treilea, vezi că eu o să mă duc foarte des la pescuit.

Deci, îmi spune de nu știu câte ori pe zi ‘te iubesc, s-a și căsătorit cu mine. N-a mai fost nici la pescuit. Eu m-am simțit mai iubită de el, decât el de mine.

El este foarte bun cu mine și ăsta este limbajul meu de dragoste', a declarat soția lui Bodo la Antena Stars.

Citește și: Florin Ristei, despre logodnica lui, Naomi Hedman:„Viața mi s-a schimbat în bine pe toate planurile’ 

Citește și: Cum a fost Jorge pus în dificultate de întrebarea fiicei lui, Karina:„M-am blocat, îți dai seama’

Care este secretul căsătoriei lui Bodo de la Proconsul cu Loredana Marin

Solistul de la Proconsul are un mariaj fericit alături de soția lui însă situația nu a fost întotdeauna roz, iar Bodo spune că Dumnezeu i-a arătat calea pe care trebuie să o urmeze,.

Înainte de a-l cunoaște pe Dumnezeu făceam multe greșeli, dacă nu alegeam calea divinității nu mai eram împreună acum. Ne-am ajutat reciproc, am ales împreună același drum. Faptul că noi nu aveam copii, după aceea am trecut printr-un infarct, anul trecut.

A fost un infarct puternic, am stat trei zile cu el și nu am știut. Dar am trecut peste acest moment tot cu ajutorul lui Dumnezeu.

Faptul că ne trezim în fiecare zi sănătoși este o minune de la Dumnezeu. De câte ori am câte un moment greu, am învățat să îmi frec mâinile și să spun că abia aștept să treacă și să culeg învățăturile', spunea artistul acum ceva timp.

Bodo recunoaște faptul că înainte de a-l cunoaște pe Dumnezeu, deși era împlinit pe plan financiar, simțea că ceva în viața lui lipsește.

Unii ajung să îl cunoască pe Dumnezeu în momente grele, de cumpănă, alții pur și simplu își dau seama că atunci când le este bine este datorită lui Dumnezeu.

Este și cazul meu, atunci când am început să citesc Biblia nu eram căzut la pământ. Eram căsătorit cu Loredana, aveam o casă, o mașină, însă aveam un gol în suflet pe care nu îl puteam umple cu nimic', a declarat Bodo.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter