Ce pensie are Anca Pandrea. Actrița este ajutată de prieteni, pentru că nu se descurcă cu banii încasați lunar de la stat

Publicat pe

Anca Pandrea are 73 de ani și multe probleme de sănătate. Din păcate, starea artistei nu este deloc bună, iar medicii au diagnosticat-o cu insuficiență respiratorie și pneumonie.

Îndrăgita actriță are parte de ajutor din partea prietenilor, care îi asigură medicamentele și alimentele, pentru a o proteja de pandemia de coronavirus, virusul care i-ar putea fi fatal.

„N-am mai vrut să-mi sperii prietenii şi, pentru că am simţit că e ceva în neregulă, m-am dus la spital, unde mi-au zis că ar fi bine să mă internez. Am fost internată la cardiologie, unde mi-au spus că am inima îmbătrânită, că am probleme la o aortă şi că o valvă scapă sânge. Mi-au dat o mulţime de medicamente şi mi-au recomandat să nu mănânc sărat, să nu car greutăţi, să nu stau la soare şi să nu obosesc'

Tot prietenii o ajută și financiar, pentru că Anca Pandra încasează aproape 1000 de lei pensie, o sumă care nu îi ajunge pentru cheltuielile lunare.

Nu a primit niciun ban de pe urma lui Iurie Darie

În 2012, când Iurie Darie a murit, drepturile de autor ale acestuia i-au revenit lui Ducu Darie, marele regizor care s-a stins din viață anul trecut.

Acesta ar fi trebuit să preia și să încaseze banii pe care Iurie Darie îi lăsase în urmă însă Ducu a declarat că nu a avut timp să îi încaseze.

Ce pensie are Anca Pandrea. Actrița este ajutată de prieteni, pentru că nu se descurcă cu banii încasați lunar de la statCe pensie are Anca Pandrea. Actrița este ajutată de prieteni, pentru că nu se descurcă cu banii încasați lunar de la stat

'După moartea lui Iura, i-am spus lui Ducu să-i preia şi să-i încaseze drepturile de autor de la CREDIDAM. El mi-a zâmbit şi mi-a spus că el nu are nevoie de acei bani şi că mai mult m-ar ajuta pe mine. Însă probabil din lipsă de timp, Ducu nu a ajuns nici la CREDIDAM, nici la notar. Nu am insistat la Ducu pentru că a fost doar o promisiune, nu o obligaţie din partea lui', declara Anca Pandrea, citată de impact.ro.

Având în vedere că Anca Pandrea nu a fost niciodată căsătorită cu acte cu Iurie Darie, acesta nu a putut să-i lase nimic deși dorința acestuia a fost de a-i lăsa ei tot.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter