Ce planuri are Eva Nicolescu după Românii au talent și cum a schimbat-o experiență de la PRO TV: „Cel mai mare vis al meu este să...” / EXCLUSIV

Publicat pe de Andreea Archip

Ce planuri are Eva Nicolescu după Românii ai talent și cum a schimbat-o experiență de la PRO TV. Eva Nicolescu consideră că experiența acumulată la show-ul TV Românii au talent' este benefică pentru cariera ei. Nu este doar o solistă cu o voce de aur, ci un artist complex, care își compune propriile piese. În exclusivitate pentru VIVA!, Eva ne-a povestit ce planuri are cu muzica, cel mai mare vis al ei fiind să își audă piesele la radio, iar lumea să îi recunoască vocea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Eva, când ai început să fii interesată de muzică?

De la o vârstă fragedă m-am regăsit în muzică. Cânt încă de la 4 ani, iar la pian cânt deja de 8 ani de zile.

Recent publicul te-a văzut la Românii au talent'. Mai mult, ai fost chiar propusă pentru premiul Originalitate'. Ce înseamnă această experiență pentru tine?

Aceasta experiență a însemnat pentru mine dezvoltare personală. Experiența de la Românii au talent' a fost una copleșitoare, dar totodată plăcută. Au fost multe zile interesante, frustrante, și în care nu mai aveam timp nici pentru mine, dar cu toate astea m-am atașat de toate repetițiile obositoare, de oamenii de acolo și de concurenții care pe parcurs s-au transformat în prieteni. Plecând de la emisiune am fost foarte tristă deoarece știam că o să-mi fie dor de adrenalina prin care toți treceam împreună. Această experiență cu siguranță m-a ajutat să-mi controlez tracul mai bine, prin metode ingenioase. M-a ajutat la dezvoltarea mentală și m-a ajutat să îmi transform frica în emoție, pe care să o împărtășesc cu oamenii din jur.

Ce planuri are Eva Nicolescu după Românii au talent și cum a schimbat-o experiență de la PRO TV: „Cel mai mare vis al meu este să...' / EXCLUSIVCe planuri are Eva Nicolescu după Românii au talent și cum a schimbat-o experiență de la PRO TV: „Cel mai mare vis al meu este să...' / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Ibacka, detalii neștiute despre căsnicia cu Cabral:”Schimbările majore dintre noi au apărut odată cu…”

Citește și: Mona și Cristian Jitaru de la Puterea dragostei s-au logodit la Paris:„Deși s-au întâmplat multe între noi…'

Citește și: Rafael Nadal va deveni tată pentru prima oară.Soția tenismenului este însărcinată în 5 luni

Citește și: Alex Dima de la PRO TV a devenit tată de băiat:„O minune de copil a venit pe lume'

Ce planuri are Eva Nicolescu după Românii ai talent și cum a schimbat-o experiență de la PRO TV

Compui de la o vârstă fragedă. Unde îți găsești inspirația?

Eu cred cu tărie că inspirația te găsește muncind. Important este să exersezi, să încerci zi de zi și treptat îți vin idei, se leagă lucruri. Eu mă inspir fie din experiențe personale, alteori e vorba de o poveste inventată, îmi imaginez scenarii, lucruri, situații, întâmplări. Alteori este vorba pur și simplu de un click, de acel celebru moment de Evrika!, ideea îmi vine pur și simplu fără să o caut. 

Andi Moisescu a fost impresionat de apariția ta din semifinală. Esti și tu implicată în procesul de creație al show-ului/ținutelor tale?

Desigur, eu sunt tot timpul implicată, sunt o fire artistică de fel. Vin cu idei, direcții de imagine, ținute, etc. De asemenea, și mama mea se implică în partea creativă, facem echipă bună, mă încurajează și se implică la fiecare pas. De exemplu, ea a ajutat și la regizarea clipului Poison pe care l-am lansat recent.

Eva Nicolescu își transpune sentimentele în muzică

Ce te-a inspirat să o compui și cât timp ai lucrat la ea?

Am lucrat la piesă aproximativ o lună, iar inspirația mi-a venit dintr-o experiență proprie. Treceam printr-o perioadă în care mă simțeam folosită de prieteni și trasă de sfori', simțeam că nu dețin controlul. Au fost niște momente grele din viața mea, în care simțeam că toată lumea mă folosea, în care nu mă simțeam iubită de prieteni, aveam impresia că mă vor lăsa baltă la un moment dat și că nu le păsa de sentimentele mele. Am decis să folosesc asta în arta mea, să transpun sentimentele în muzică.

Ce alte pasiuni mai ai?

Mai am multe pasiuni în afară de cântat, chiar sunt o fire artistică. Îmi place desenul, dacă nu aș fi muzician, aș vrea să fiu pictoriță. O vreme am desenat personaje de anime. De asemenea, practic volei și îmi place mult acest sport. Iubesc și scrisul, de aceea scriu propriile versuri pentru piesele mele. În plus, dansul și bineînțeles pianul. Sunt o fire activă, îmi plac tot felul de lucruri.

În plus, am deja 100 de NFT-uri realizate, mă atrage zona asta, de a îmbina muzica, tehnologia.

Eva Nicolescu: „Mama mă încurajează constant”

Cel mai mare susținător al tău este…

Mama! Mama mea este cel mai mare susținător al meu. Aș putea zice că mama mea este fanul meu numarul 1, dar și criticul meu numărul 1, pentru că vrea să scot la iveală cea mai bună versiune a mea. Mă încurajează constant, este alături de mine, vine cu idei, se implică.

Ai fost asemuită ca look și apariție cu artiștii internaționali…cine este artistul care te inspiră și îți place?

Artistii care mă inspiră și îmi plac atât ca imagine cât și muzică, sunt: Queen, Melanie Martinez, Mitski, Chase Atlantic și mulți alții.

Care este cel mai mare vis al tău?

Cel mai mare vis al meu este să ajung la nivelul în care atunci când cineva mă aude la radio spune Asta e Eva!. Aș vrea ca oamenii să îmi recunoască vocea și să îmi aprecieze muzica.

Ai avut un an plin deja: Românii au talent, lansarea piesei Poison'. Ce urmează pentru tine?

Lucrez deja la multe alte piese, pe care vreau să le lansez cu videouri regizate impecabil. De asemenea, îmi doresc îmbunătățirea prestației pe scenă cât și îmbunătățirea agilității, rezonanței și rezistenței vocii mele. Vreau să exersez în continuare la pian și urmez și cursuri de canto. Îmi doresc să evoluez pe zi ce trece și să fiu cea mai bună versiune a mea posibilă.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter