Ce a postat fostul soț al Andei Adam pe Internet, după ce ea s-a logodit: „Orice om e liber să...”

Publicat pe

Fostul soț al Andei Adam a făcut o postare controversată pe Internet, la scurt timp după ce ea s-a logodit. Sorin Andrei Nicolescu a apărut în compania unei alte blondine, într-o ipostază intimă. Bărbatul a făcut și primele declarații în acest sens și a spus că orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. În ceea ce o privește pe cântăreață, el a susținut că ar fi „puțin dezorientată'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sorin Andrei Nicolescu, fostul soț al Andei Adam, a făcut o postare controversată pe Internet. Bărbatul a spus „adio' inhibițiilor și s-a lăsat fotografiat chiar în intimitate, alături de o domnișoară misterioasă. Imediat după, el a lămurit situația cu blondina din imagini, spunând că între ei nu ar fi nimic serios, ci doar o… „prosteală'.

În urmă cu câteva zile, Anda Adam a povestit emoționată cum a fost cerută în căsătorie de actualul ei iubit, Yosif Eudor Mohaci. Scena romantică a avut loc tocmai în Cappadocia, Turcia, iar artista nu a bănuit nimic. A primit inelul mult dorit și are atât de multă grijă de bijuterie, încât o păstrează în seif.

Citește și: Cum arată inelul de logodnă primit de Anda Adam.Îl ține în seif, de frică să nu fie furat

Citește și: De ce a blocat-o Anda Adam pe Raluca Dumitru pe Instagram:”Văd că sunt…”

Citește și: Actrița Kristen Stewart s-a logodit cu iubita ei, Dylan Meyer.Primele declarații despre nuntă

Citește și: Julia Chelaru, replici tăioase la adresa Andreei Bănică, fosta ei colegă de trupă:„Puțin sarcasm, puțin venin'

Ce a postat fostul soț al Andei Adam pe Internet, după ce ea s-a logodit

Anda Andam a descris scena romantică drept unul dintre cele mai frumoase momente din viața ei. Când iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci, i-a oferit inelul de logodnă, ea a fost copleșită de emoții și a început să plângă de bucurie. Acum, cei doi se gândesc deja la nuntă, iar ea a promis că va anunța data, după ce o vor stabili.

„Mi-a pregătit o vacanță surpriză unde mi-a făcut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta.

A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie… Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna. A fost ca într-un film, parcă nici nu îmi vine să cred că a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru… Când vom decide și ziua nunții vă vom anunța', a spus Anda Adam la Kanal D.

Bărbatul s-a afișat în compania unei blonde misterioase

La scurtă vreme după dezvăluirile Andei Adam, fostul ei soț și-a luat prin surprindere toți fanii de pe rețelele de socializare. Sorin Andrei Nicolescu s-a afișat la InstaStory în compania unei blonde misterioase, în intimitatea lor. Cu toate că mulți credeau că el și-a refăcut viața după separarea de artistă, el a negat că ar avea o relație serioasă cu femeia din imagini.

Fostul soț al Andei Adam a afirmat că între el și domnișoara misterioasă nu e nimic serios, ci doar o prosteală. A spus că pentru ceva serios e nevoie de cineva serios, lucru care ar fi din ce-n ce mai dificil în zilele noastre. El a ținut să precizeze că deocamdată cel mai mult îi place să-și petreacă timpul cu fiica lui.

„Între mine și domnișoară nu este nimic serios. Am mai apărut și alături de altele. Între mine și ea este doar o prosteală. Ca să fie ceva serios, în primul rând, trebuie să găsești pe cineva serios și e dificil în ziua de azi. Momentan, cel mai mult îmi place să petrec timp cu fiica mea', a declarat Sorin Nicolescu pentru Antena Stars.

Fostul soț al Andei Adam: „Orice om e liberă să facă ce vrea'

Fostul soț al Andei Adam a mai menționat că orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Spune că nu i-a plăcut niciodată atenția publicului și că nu întreabă pe nimeni despre familia lui.

„Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu, unul, nu o să îmi spăl rufele în public. Nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!', a continuat el.

În ceea ce o privește pe Anda Adam, fostul ei soț a declarat că e liberă să facă ce vrea. A spus despre artistă că ar fi „puțin dezorientată' și că va rămâne pentru el un om deosebit, mai ales pentru că ea este mama fiicei lui, Evelin.

„Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă. Pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și mi-a demonstrat că m-a iubit. Și, mai presus de orice, este mama lui Evelin', a conchis acesta.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter