Ce reacție a avut Cătălin Măruță când a văzut-o pe Elena Merișoreanu nemachiată: „Sunt tatuată la ochi, la sprâncene, la buze”

Publicat pe

Ce reacție a avut Cătălin Măruță când a văzut-o pe Elena Merișoreanu nemachiată. Elena Merișoreanu este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din România. Aceasta nu doar că are un talent incredibil, ci și o imagine impecabilă. Solista are grijă să se aranjeze la fiecare apariție pe care o are. Cu toate acestea, Cătălin Măruță a surprins-o nemachiată și a avut o reacție uimitoare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Elena Merișoreanu este una dintre artistele care întotdeauna au avut grijă de aspectul lor fizic. Aceasta are des apariții televizate și întotdeauna arată impecabil. Recent, ea a oferit un interviu în cadrul căruia a spus ce intervenții estetice are, dar și care a fost reacția lui Cătălin Măruță atunci când a văzut-o complet nemachiată.

Ce reacție a avut Cătălin Măruță când a văzut-o pe Elena Merișoreanu nemachiată: „Sunt tatuată la ochi, la sprâncene, la buze'Ce reacție a avut Cătălin Măruță când a văzut-o pe Elena Merișoreanu nemachiată: „Sunt tatuată la ochi, la sprâncene, la buze'

Prezentatorul de la ProTV a surprins-o pe interpreta de muzică populară fără pic de machiaj pe față. Iată ce a spus în acel moment!

Citește și: Elena Merișoreanu a fost externată după ce a avut COVID-19.Cum se simte artista acum

Citește și: Elena Merișoreanu, prima apariție după ce s-a vindecat de COVID-19:Azi nu mai eram aici dacă…

Citește și: George Burcea, atac subtil la adresa Andreei Bălan:„Degeaba susțin anumiți părinți că fac terapie, dacă ei sunt slabi psihic

Citește și: Viorica de la Clejani a petrecut de Florii „pe sărăcie:M-am cumințit, stau cu câinii și ascult un preot

Ce reacție a avut Cătălin Măruță când a văzut-o pe Elena Merișoreanu nemachiată

Ce reacție a avut Cătălin Măruță când a văzut-o pe Elena Merișoreanu nemachiată. Elena Merișoreanu a povestit un episod în care Cătălin Măruță a surprins-o complet nemachiată, într-o dimineață. Prezentatorul de la ProTV a crezut că artista are machiaj aplicat pe față, iar ea a continuat să glumească pe subiect. De fapt, interpreta de muzică populară are mai multe tatuaje la nivelul feței.

Vârsta își spune cuvântul, dar totul pornește la cap. Trebuie să ai energie. Eu mă uit că mă învârt prin casă, iar nepoții mari nu suportă să nu mă vadă dimineața aranjată. Eu sunt tatuată cosmetic, cine mă vede zice că mă fardez, dar eu nu mă fardez dimineața. Îmi spunea cândva Măruță: „Tu la ora asta ești fardată?'. Am zis: „Da, dragă, eu și când mătur prin curte trebuie să fiu fardată'. Dar eu sunt tatuată la ochi, la sprâncene, la buze, păi, ce mai vrei, nu sunt aranjată? Păr frumos am, păi, ce mai îmi trebuie? (râde)', a declarat ea pentru EGO.ro.

Elena Merișoreanu nu are operații estetice

Artista a explicat faptul că, de-a lungul anilor, nu a simțit nevoia să apeleze la medicul estetician decât pentru intervenții ușoare, cu acid hialuronic. Ea nu a făcut nicio operație de îmbunătățire a aspectului fizic și nici nu crede că va face în viitorul apropiat.

Eu nu prea m-am dus la cosmetică, m-am dat doar cu o cremă românească, dacă îmi dau cu alta, mă înroșesc toată pe față. Operații nu mi-am făcut, dar nu pot să spun că nu mi-am făcut mici intervenții cu acid hialuronic, ba pe la ochi, la gură sau la nas. Nu cu botox, ci unele simple. Nu mi-am făcut operații și nici nu cred că mi-aș face. La vârsta mea, îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine așa cum sunt', a declarat ea pentru sursa citată.

De ce este mereu aranjată

Elena Merișoreanu a recunoscut că îi place ca întotdeauna să fie aranjată, mai ales atunci când stă la țară. Vecinii și localnicii își doresc să o vadă, motiv pentru care mereu are grijă la aspectul său fizic.

Lumea este obișnuită cu noi fiind aranjate. Și când stau la țară, trebuie să fiu aranjată, nu pot să stau liniștită. Mai vine cineva și spune: „Hai să o vedem pe doamna Elena!', dar mai vin și vecinii. Păi cum să nu stai de vorbă cu ei?', a adăugat ea.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter