Ce relație are Viviana Sposub cu fiicele lui George Burcea: „Îmi spun Vavi”

Publicat pe

Când le-a cunoscut și ce relație are Viviana Sposub cu fiicele lui George Burcea. Cele două vedete sunt împreună de mai bine de un an și în tot acest timp fanii cuplului s-au întrebat cu se înțelege iubita actorului cu cele două fete pe care acesta le are din căsnicia cu Andreea Bălan, Ella și Clara.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După multe luni de așteptare, Viviana Sposub a dezvăluit când le-a cunoscut și ce relație are cu fiicele lui George Burcea. Deși între ea și mama fetelor, Andreea Bălan, au existat în timp mai multe tensiuni și certuri, se pare că iubita actuală a actorului se înțelege foarte bine cu Ella și Clara.

Când le-a cunoscut și ce relație are Viviana Sposub cu fiicele lui George Burcea

Weekendul trecut, George Burcea i-a impresionat pe fanii săi din mediul online după ce a publicat mai multe filmări din timpul prețios pe care l-a petrecut cu fetele lui, dar și cu iubita lui.

Recent, Viviana Sposub le-a dezvăluit fanilor cum le-a cunoscut și ce relație are cu fiicele lui George Burcea, în cadrul unei ședințe de întrebări pe Instagram, unde aceștia au avut ocazia să îți satisfacă curiozitățile.

„Pe Ella și pe Clara le-am cunoscut acum jumătate de an, face to face, dar obișnuiam să mai vorbesc cu ele pe video și a fost o întâlnire emoționantă, a decurs excepțional', a declarat Viviana Sposub pe Instagram.

Cum se înțelege Viviana cu fiicele Andreei Bălan

Viviana Sposub a mai vorbit pe Instagram și despre relația pe care o are cu fiicele lui George Burcea, Ella și Clara.

„Ne înțelegem de minune și în fiecare weekend în care fetele sunt la noi încercăm eu și George pe cât posibil să profităm de fiecare secundă, să ne jucăm, să dansăm, să ne distrăm, să facem băiță, să facem tot felul de activități. Apropo, fetele îmi spun Vavi.

Nu știu, e un sentiment extraordinar. Nu m-aș fi gândit că voi avea o relație în care partenerul are copii, dar iată că s-a întâmplat și e un lucru minunat în viața mea. Mă bucură tot ce se întâmplă.', a mai adăugat partenera lui George Burcea pe Instagram.

Viviana Sposub a fost cerută în căsătorie

Viviana Sposub a fost cerută în căsătorie de George Burcea, în văzul tuturor, pe pagina ei de Instagram. Așadar, și internauții au putut să-i afle răspunsul concurentei de la „Bravo, ai stil!’.

Deși poate mulți se așteptau la un mare „DA’, vedeta i-a cerut actorului să reconsidere întrebarea dacă vrea să primească un răspuns, pentru că nu vrea să fie cerută de soție pe Internet.

„Tu știi prea bine răspunsul, dar n-o să-ți răspund în contextul ăsta, pentru că nu așa vreau să fiu cerută, așa că te rog să reconsideri tot momentul, întrebarea, tot. Da? Și vei primi cu siguranță un răspuns’a răspuns Viviana Sposub la InstaStory.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter