Ce relație a fost, de fapt, între Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu: "Elena a făcut crize de gelozie zile întregi"

Publicat pe

De-a lungul timpului au apărut diverse zvonuri despre o așa-zisă relație între Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu, la vremea aceea speculându-se că între ei ar fi fost o idilă. Iar bârfele au apărut mai cu seamă după ce Nicolae Ceaușescu i-a pupat artistei mâna în public, gest care a orbit-o de gelozie pe Elena Ceaușescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

A fost sau nu o relație între Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu? Matilda Pascal Cojocărița s-a făcut remarcată pentru prima dată în 1979, când avea doar 21 de ani. Atunci a câștigat premiul care la acel moment era echivalentul titlului de Miss România din prezent. Evenimentul respectiv a avut loc la Costinești și a reprezentat startul carierei artistei.

Ce relație a fost, de fapt, între Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu: "Elena a făcut crize de gelozie zile întregi"Ce relație a fost, de fapt, între Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu: "Elena a făcut crize de gelozie zile întregi"

Ce relație a fost între Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu

Matilda Pascal Cojocărița era una dintre cele mai apreciate artiste în vremea comunismului, dar și o femeie superbă. Se zvonește că Nicolae Ceaușescu ar fi spus despre ea că este „o comoară națională cu voce de privighetoare'. Așadar, nu puțini sunt cei ce s-au întrebat dacă a existat o relație între Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu.

Un apropiat al cântăreței de muzică populară a povestit, ani mai târziu, că motivul crizelor de gelozie ale Elenei Ceaușescu ar fi fost momentul în care soțul ei i-a sărutat mâna Matildei Pascal Cojocărița, scenă care a apărut la TV, pe postul național.

„Ceaușescu spunea mereu despre Matilda că este o „comoară națională cu voce de privighetoare' și că trebuie ajutată. De față cu Elena nu făcea nici un fel de comentariu, pentru că era foarte geloasă. De fapt, soția dictatorului știa că Ceaușescu o simpatiza pe artistă', povestea un apropiat al cântăreței.

Matilda nu a fost invitată la nicio petrecere dată de Nicolae Ceaușescu pentru că soția acestuia, Elena Ceaușescu era geloasă. „ Știu că la un moment dat, Ceaușescu s-a întâlnit cu Matilda la postul național și i-a sărutat mâna. Elena a făcut crize de gelozie zile întregi. Începuse să simtă ura pentru Cojocărița', a mai spus apropiatul cântăreței.

Ulterior, soția dictatorului a decis ca artista de muzică populară să fie interzisă la petrecerile la care participau ea și soțul ei, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Artista a refuzat tot timpul clarifice zvonurile legate de presupusa idilă dintre ea și Nicolae Ceaușescu.

Citește și: Cât costa rochia pe care Matilda Pascal Cojocărița a purtat-o la Miss România, acum 42 de ani:'Ar fi trebuit să merg cu o stilistă'

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița, adevărul despre operațiile estetice:'Soțul meu este cel care…'

Citește și: Cine sunt finaliștii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’. Cabral:„Ar trebui să ia o medicație. E nebun’

Citește și: Ce studii are Anisia Gafton, câștigătoarea Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2. Cum a debutat în stand-up:'Am făcut un an de…'

Matilda Pascal Cojocărița are la activ două căsnicii

În anul 1980 Matilda Pascal Cojocărița s-a căsătorit cu primul ei soț. Au împreună un fiu. Mariajul s-a încheiat când băiatul lor avea cinci ani. S-a mutat la Bistrița acolo unde a cântat o perioadă alături de violonistul Ștefan Cigu.

După un timp au decis să se căsătorească. Și el mai fusese căsătorit și avea doi copii din căsnicia anterioară. În prezent formează un cuplu extrem de apreciat din domeniul muzicii populare.

Toți cei trei copii au călcat pe urmele părinților și au în prezent tot cariere de succes în muzică.

Matilda Pascal-Cojocărița a fost Miss România

Matilda Pascal-Cojocărița a obținut titlul de Miss România la un concurs de frumusețe organizat la Costinești în anul 1979. Pe vremea aceea, în urmă cu 43 de ani, artista și-a cumpărat rochia pe care a purtat-o în competiția respectivă cu 101 lei. Concursul de frumusețe se numea ‘Muncă, Tinerețe, Frumusețe’.

„La competiția Miss România am îmbrăcat o rochie superbă, care m-a costat 101 lei, pe vremea aceea. În mod normal, ar fi trebuit să merg cu o stilistă la etapa națională… Concursul de frumusețe se numea Muncă, Tinerețe, Frumusețe’, a mai declarat Matilda Pascal Cojocărița.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter