Ce religie au vedetele

Publicat pe

De la baptism la budism, de la scientologie la cultul mormon, nicio religie nu le este străină vedetelor de la Hollywood, aflate într-o continua căutare a spiritualităţii.

 

Scientologii

Numeroase staruri de la Hollywood au fost seduse de cultul scientologic, religie create în anii 50 de de autorul SF, L. Ron Hubbard. Încă din anii 80, Tom Cruise este cel mai marcant membru al acestei religii, actorul devenind un fel de purtător de cuvânt. Chiar dacă neagă că ar aparţine acestui cult, Will Smith a donat în 2008 aproximativ 1 milion de dolari pentru construirea unei şcoli scientologice.

 

Mormonii

Ryan Gosling şi Katherine Heigl au fost crescuţi de mici în această religie care nu acceptă homosexualitatea sau avortul. A fi mormonă m-a ajutat să fiu o persoană bună, un om integru şi să fac cele mai bune alegeri', declara actriţa din Greys Anatomy.

 

Budiştii

Pe vremea în care formau un cuplu Orlando Bloom şi Miranda Kerr au îmbrăţişat această religie. Se pare că şi top modelul Kate Moss a fost atrasă de acest cult, după casătoria cu Jamie Hince ea cerând binecuvântarea a trei preoţi budişti pentru ca mariajul să fie unul de durată şi fericit. După ce l-a adoptat în 2002 pe Maddox, un băieţel din Cambodgia, Angelina s-a apropiat de budism, dorind să-I dezvăluie şi băieţelului cât mai multe lucruri despre această religie.

 

Baptiştii

Printre vedetele crescute în această religie se află Blake Lively, la a cărei căsătorie cu Ryan Reynolds a cântat un cor baptist. Dakota Fanning a mărturist că este o baptistă din sudul Americii şi a a crescut într-o familie unde religia era extreme de importantă.

 

Luteranii

Diane Kruger, Kirsten Dunst sau Jessie J se numară printre starurile care adoptă preceptele bisericii luterane care pune accent pe valorile tradiţionale: familia, munca sau căsătoria. Mă simt mai apropiată de această religie decât de catolicismul clasic', mărturisea Jessie J.

 

Metodiştii

După ce la 9 ani a cântat într-o biserică metodistă, Beyonce a rămas fidelă acestui cult, iar apropiaţii săi susţin că artista este practicantă a acestui cult.

 

Kabbala

Prin 2004-2005, brăţara roşie se afla pe mâna a numeroase staruri de la Hollywood, semn că îmbrăţişează acest cult desprins din religia iudaică. Astăzi, religia pare să fi căzut în uitare. Ceea care a făcut cunoscută această religie a fost Madonna care declara că de când a descoperit-o se simte mai creativă ca niciodată. Britney Spears, David şi Victoria Beckham, Demi Moore sau Paris Hilton au fost atraşi de Kabbala pentru o perioadă, pentru a se dezice ulterior rând pe rând.

 

Foto: Hepta

 

Ce religie au vedeteleCe religie au vedetele

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter