Ce ritual are Teo Trandafir înainte de emisiune. Nu se abate niciodată de la el: „Cred că fiecare prezentator de televiziune are unul”

Publicat pe

Ce ritual are Teo Trandafir înainte de emisiune. Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite prezențe de pe micile ecrane. Vedeta Kanal D are și o fiică adoptivă, Maia, care și-a exprimat dorința de a studia în străinătate. Teo Trandafir recunoaște că îi va fi dificil să stea departe de Maia, mai ales că au avut dintotdeauna o relație foarte strânsă. Prezentatoarea a spus cum se împăcă cu faptul că fiica ei va pleca în afară, dar și ce face mereu înainte de a intra în emisie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce ritual are Teo Trandafir înainte de emisiune. Teo Trandafir se pregătește pentru plecarea fiicei sale, Maia, din România. Teo Trandafir este foarte dedicată fiicei sale, Maia, în vârstă de 18 ani. Prezentatoarea de la Kanal D a spus, recent, că adolescenta și-ar dori să studieze în afara granițelor, de aceea Teo se pregătește pentru momentul când fata ei va pleca departe de casă.

Teo a scos la iveală și câteva aspecte mai puțin cunoscute din culisele emisiunii pe care o prezintă. Vedeta a spus că urmează cu strictețe un ritual înainte de a intra în emisie.

Ce ritual are Teo Trandafir înainte de emisiune. Nu se abate niciodată de la el: „Cred că fiecare prezentator de televiziune are unul'Ce ritual are Teo Trandafir înainte de emisiune. Nu se abate niciodată de la el: „Cred că fiecare prezentator de televiziune are unul'

Ce ritual are Teo Trandafir înainte de emisiune

Teo Trandafir se pregătește pentru plecarea fiicei sale, Maia, din România. Teo Trandafir își dorește că fiica ei, Maia, să-și aleagă singură drumul în viață, chiar dacă acest lucru înseamnă că va trebui să se despartă de ea pentru o perioadă. Fiica adoptivă a lui Teo Trandafir, Maia, urmează să-și continue studiile în străinătate, iar vedeta Kanal D învață să se obișnuiască cu această idee. Teo mizează pe tehnologia existentă ce le va permite să comunice, atunci când le va fi dor una de cealaltă.

Citește și: Teo Trandafir, despre prima ei dragoste și anii de școală: „A fost la fel ca momentul în care m-a pupat Toto Cutugno' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Teo Trandafir cu fiica ei și ce spune despre relațiile Maiei, la 18 ani:„Sigur că există insecurități. Nu îmi cere sfaturi, pentru că…’ / EXCLUSIV

Citește și: „Este groaznic, nu doresc nici la dușmani’. Mira are probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu artista, în vacanța din Indonezia

Citește și: „Începe să se și înnegrească’. Liviu Vârciu s-a afișat cu fața umflată, din vacanța din Maldive. Ce a pățit prezentatorul TV

„În ceea ce privește momentul în care Maia va pleca de acasă, m-am obișnuit cu ideea, știu că mai devreme sau mai târziu se va întâmpla acest lucru. Din fericire, există tehnologie și dorință de comunicare de ambele parți. Presupun că primele doua săptămâni, mi-au confirmat toate mamele care au trecut prin astfel de momente, o sa-mi fie greu', a mărturit Teo Trandafir în interviul acordat site-ului kanald.ro.

„Am o rugăciune pe care o spun de fiecare data înainte de a intra în emisie'

Puțini cunosc că Teo Trandafir este adepta unui adevărat ritual, înainte de a intra pe platourile de filmare, pentru emisiune. Prezentatoarea a mărturisit că are o manieră anume de a se machia și de a se încălța și, de asemenea, spune, de fiecare dată, și o rugăciune.

„De fiecare data când pregătim emisiile suntem relaxați, râdem, ne dam idei unii celorlalți. Suntem în același timp și foarte atenți și focusați pe ceea ce facem. Referitor la ritual, cred ca fiecare prezentator de televiziune are unul. Eu, de exemplu, mă machiez începând de la același ochi și ma încalț începând de la același picior. Am o rugăciune pe care o spun de fiecare data înainte de a intra în emisie', a spus Teo Trandafir.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter