Ce s-a întâmplat la mormântul lui Cornel Galeș, de ziua lui. Soțul Ilenei Ciuculete ar fi împlinit 61 de ani

Publicat pe

Mormântul lui Cornel Galeș a fost acoperit cu flori de apropiații care au venit la cimitirul Străulești 2, acolo unde acesta este înmormântat alături de Ileana Ciuculete.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Prietenii și apropiații bărbatului au adus coșuri și ghivece de flori pe 25 iunie, ziua în care Galeș ar fi împlinit 61 de ani. 

Ne-ai lasat in suflet lacrimi si durere prieten drag! Dormi in pace!!…Odihna veșnica! Dumnezeu sa te aibă in paza Sa! Azi era ziua ta de naștere … te ai dus prea devreme intr o lume poate mai buna…Azi trebuia să-ți spunem la mulți ani prieten drag! Dar din pacate acum noi îți spunem decât Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun alături de iubirea ta Zânica', au postat amicii lui Galeș.

A murit într-un accident rutier

Cornel Galeş a decedat pe 1 decembrie 2019, într-un accident rutier petrecut în Spania, poliţia din Valencia anunţând că şoferul maşinii a fost singura victimă, deşi în autovehicul se mai aflau doi oameni. 

 „Cornel şi cu noi am fost la un restaurant cu specific românesc din Alaquas, lângă Torrrent. La plecare, Cornel şi cei doi care se mai aflau în maşină s-au dus pe un drum secundar  înspre şoseaua CV 36, au  făcut un sens giratoriu pentru a intra pe sensul de mers spre Valencia', a mărturisit Adrian, un amic al lui Galeş, pentru WOWbiz.ro.

Ce s-a întâmplat la mormântul lui Cornel Galeș, de ziua lui. Soțul Ilenei Ciuculete ar fi împlinit 61 de aniCe s-a întâmplat la mormântul lui Cornel Galeș, de ziua lui. Soțul Ilenei Ciuculete ar fi împlinit 61 de ani

Acolo, la intrarea în autostradă, s-a speriat, poate, de cei care veneau din spate, sau cine ştie ce s-o fi întâmplat. S-a lovit de balustrada din stânga, apoi maşina a fost proiectată în dreapta. La kilometrul 6 a avut loc accidentul. Impactul a fost devastator pentru el. A ieşit prin trapă, nu purta centura de siguranţă, a murit pe loc. Piciorul era secţionat, avea capul zdrobit, nu îl mai recunoşteai', a mai spus prietenul lui Cornel Galeş.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter