Ce salariu are Mihai Bendeac. A dezvăluit suma pe care o câștigă lunar la teatru

Publicat pe

Mihai Bendeac a dezvăluit ce salariu are. Actorul este în prezent jurat la emisiunea iUmor. În cadrul show-ul mai sus menționat, el a recunoscut care este salariul său lunar. Actorul are mai multe colaborări și în zona de teatru, de unde câștigă o sumă nu foarte mică de bani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Într-o discuție cu Delia Matache jurat și ea la iUmor, artista mărturisea că scoate din buzunare sume mari pentru haine și accesorii, iar Mihai Bendeac i-a spus, enervat fiind, ce salariu are la teatru. Despre banii pe care îi primește de la Antena 1 nu a menționat nimic, așa că nu avem de unde să știm care este, de fapt, suma totală pe lume.

Ce salariu are Mihai Bendeac. A dezvăluit suma pe care o câștigă lunar la teatruCe salariu are Mihai Bendeac. A dezvăluit suma pe care o câștigă lunar la teatru

Ce salariu are Mihai Bendeac de la teatru

Actorul a dezvăluit ce sumă primește ca actor Fără să stea pe gânduri, actorul a mărturisit: are salariu de 6400 de lei, adică aproape 1300 de euro.

„Am salariu la teatru 6.400 de lei', a spus Mihai Bendeac la iUmor. Apoi, a venit și replica Deliei: „Câștigă o grămadă de bani, ne îngroapă ăsta. Bani pe 'iUmor', pe toate producțiile, pe carte, pe aia, pe aia. De plecat nu pleacă nicăieri, cheiltuieli nu are'.

Citește și: Cât a plătit Mihai Bendeac pentru apartamentul în care locuiește:

Citește și: Mihai Bendeac are fantezii cu Denise Rifai:'Îți vine s-o iei și să…'

Citește și: Ramona Bădescu, dezvăluiri neașteptate despre fostul soț

Mihai Bendeac, ofertat de ProTV

Mihai Bendeac a fost ofertat prima dată de ProTV anul trecut. A urmat a doua ofertă anul acesta, după ce Florin Călinescu a plecat de la Românii au talent și a semnat cu Prima TV.

Actorul și-a motivat decizia vehementă în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță. „Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca și persoană, la mine ca și artist.

Acum un an de zile și anul ăsta, am fost contactat pentru 'Românii au talent'. Și anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid. Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie.Și dacă ar fi încetat contractul cu Antena 1, ai fi plecat?, l-a întrebat Cătălin Măruță. „În momentul ăsta? Nu', i-a răspuns Bendeac.

Motivul pentru care mulți au crezut că e homosexual

Deși întotdeauna a fost cunoscut ca fiind un cuceritor, Mihai Bendeac s-a izbit de multe ori de comentarii referitoare la orientarea lui sexuală. Mulți oameni au considerat că ar fi atras de bărbați, însă el a ținut să explice motivul pentru care s-au creat aceste zvonuri. Se pare că la începutul carierei sale, Mihai a jucat rolul unui bărbat homosexual, iar de atunci lumea l-a asociat prea mult cu personajul.

„Totul a plecat de când eram la «Mondenii», unde făceam un personaj care se numea Mircea Solcanu. Şi era prima dată când oamenii vedeau la televizor un actor interpretând un personaj gay!

Ştiu că scheciul respectiv a fost primit uluitor, a doua zi toată lumea folosea expresia «La naiba, la naiba!», iar oamenii au considerat că am interpretat personajul atât de bine încât este imposibil să nu fiu…

În primă instanţă, da! ( n.r. – dacă l-a deranjat acest lucru). După care am avut numai avantaje… şi cu gagicile, creează o curiozitate, bă, asta chiar o fi…?’, a spus acesta.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter