Ce salariu avea Emily Burghelea, la Acces Direct: „O să vă dau toate detaliile”. Vulpița câștigă într-o săptămână cât fosta asistenta TV

Publicat pe

Scandalul dintre Emily Burghelea și echipa Acces Direct continuă, asta după ce asistenta tv a dezvăluit că Viorel o bate pe Vulpița. Emily a spus că ea nu poate accepta mușamalizarea acestui caz, motiv pentru care și-a înaintat demisia. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Acum, se vorbește despre faptul că asistenta Tv ar fi bună de plată, după ce și-a încălcat contractul cu Antena 1. Puțină lume știe, însă, că Emily avea un salariu extrem de mic, pe vremea când lucra la emisiunea Acces Direct. 

Fosta asistentă de televiziune primea, pentru aparițiile ei zilnice, în jur de 3.000 lei lunar, conform unor surse de la televiziunea la care aceasta lucra. Salariul este unul extrem de mic, pentru cineva care lucrează într-o televiziune. 

Ba mai mult, Vulpița făcea într-o săptămână acești bani. S-a zvonit că Vulpița ar primi 100 de euro pentru fiecare apariție. Și alți invitați primeau mai mulți bani într-o zi decât Emiliana. 

'Emily nu făcea pe asistenta pentru bani, acest aspect era prea puțin important pentru ea. I s-a spus de la început că postul de asistentă este o pistă de lansare pentru ea în lumea televiziunii, un domeniu la cre Emily a visat toată viața. Din câte știu eu, Emily nu depinde de acești bani, ea a fost mereu susținută de părinți', a declarat un fost coleg al asistentei, potrivit Click.ro 

Clauze extrem de stricte

Emily a semnat un contract cu clauze extrem de stricte, iar acum va trebui să plătească pentru că a dezvălui secrete de serviciu. Clauzele de confidențialitate au fost încălcate de asistentă, motiv pentru care ea ar putea fi pusă să plătească o sumă extrem de mare postului Tv.

Ce salariu avea Emily Burghelea, la Acces Direct: „O să vă dau toate detaliile'. Vulpița câștigă într-o săptămână cât fosta asistenta TVCe salariu avea Emily Burghelea, la Acces Direct: „O să vă dau toate detaliile'. Vulpița câștigă într-o săptămână cât fosta asistenta TV

'Am văzut că toată lumea vorbește despre faptul că sunt așa zis bună de plată, o să vorbesc depsre chestia asta și o să vă dau toate detaliile în foarte scurt timp. Dacă cei care spun adevărul trebuie să plătească, eu o să plătesc', a explicat Emily Burghelea într-un story pe contul ei de Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter