Ce salariu ia Geanina Ilieș la Gospodar fără pereche, emisiunea de la Pro TV. Câștigă mai puțin decât Anamaria Prodan

Publicat pe

Geanina Ilieș este noua prezentatoare de la Gospodar fără pereche, la Pro TV, după ce Anamaria Prodan și-a dat demisia. Fosta prezentatoare TV a început deja filmările, și-a cunoscut și concurenții. S-a aflat ce salariu încasează, mai puțin decât Anamaria Prodan. 

Sezonul 3 Gospodar fără pereche vine cu schimbări majore, mai exact prezentatoarea a fost înlocuită. Anamaria Prodan și-a dat demisia, nu mai făcea față programului și a renunțat. În locul ei a venit o fostă prezentatoare de la Antena 1, Geanina Ilieș. Ea a preluat frâiele emisiunii, pe mâna ei au rămas fermierii care își caută neveste.

Ea a pornit deja în aventură, cu zâmbetul pe buze și curioasă de experiențele prin care va trece.

Libertatea scrie că aceasta va încasa un salariu mai mic decât al Anamariei Prodan. Geanina va câștiga 25.000 de euro pentru prezentarea unui sezon, cu 5.000 de euro mai puțin decât lua Anamaria. Se pare că nu numai banii au motivat-o să accepte proiectul, ci și faptul că de ceva vreme își dorea enorm să revină pe micul ecran cu un proiect propriu.

Ce salariu ia Geanina Ilieș la Gospodar fără pereche, emisiunea de la Pro TV. Câștigă mai puțin decât Anamaria ProdanCe salariu ia Geanina Ilieș la Gospodar fără pereche, emisiunea de la Pro TV. Câștigă mai puțin decât Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și-a dat demisia de la „Gospodar fără pereche'. De ce nu va mai apărea la Pro TV

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Anamaria Prodan a făcut anunțul despre emisiunea pe care o moderează. Ea și-a dat demisia de la „Gospodar fără pereche'. Ea a dezvăluit că urmeaza o perioadă complicată în fotbal pentru care trebuie să depună eforturi mari.

De asemenea, fetele ei au început să îi reproșeze că nu mai petrec mult timp împreună.

„Nu mai am cum. Intru în perioada de transferuri la fotbal și trebuie să muncesc. Înseamnă să rup legătura cu familia, n-o să mai pot să-i văd deloc', a spus Anamaria Prodan, în direct, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter