Ce se întâmplă acum cu Rona Hartner. Cinci ani de acum înainte va rămâne sub supraveghere medicală, după ce a învins cancerul: „Sunt curată”

Publicat pe

Rona Hartner a trecut prin clipe cumplite, după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon și la ficat. A fost nevoită să facă multe operații, recuperare și extrem de mult timp petrecut în spital. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Rona a făcut acum noi analize pentru a se asigura că nu mai există nicio urmă de cancert. În 2019, boala i-a recidivat, motiv pentru care ea trebuie să aibă grijă extrem de mare la sănătatea ei, în următorii cinci ani. 

 „Suntem bine, nu mai am nimic. Sunt curată', a spus Rona zâmbind. „Timp de cinci ani trebuie să fac asta, să mă urmăresc. Au ieșit ultimele ecografii cum că nu mai am niciun fel de cancer și nici metastaze. Sunt beton. În rest, suntem bine. Noi nu am vrut să intrăm în angoasa asta cu coronavirusul', a mai mărturisit cântăreața.

Vedeta se află în Franța, alături de soțul ei, Herve și va rămâne sub supraveghere medicală. 

„După trei tratamente era gata să pierd lupta. Tratamentul a fost prea puternic şi am avut o reacţie alergică. Am avut pulsul 144, am făcut embolie pulmonară, febră 40, îl uzeam deja pe tata vorbindu-mi. Eram cu un picior în groapă. Acela a fost mometul cel mai greu, dar doctorii au adaptat imediat tratamentul. Totul s-a produs în ziua de Sfânta Rita, ea este protectorea mea, pe 22 mai', a povestit actrița, anul trecut. 

Artista a povestit că a încercat să se sinucidă de cel puțin trei ori. 

Artista a mărturisit că o anumită persoană a salvat-o de fiecare dată. Rona nu știe nici acum cine este 'îngerul păzitor', dar cert este că mereu apare în momentele în care cântăreața are cea mai mare nevoie.

Eu am avut trei tentative de sinucidere la 18 ani. Am plecat noaptea pe mare, la 2 Mai. O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor. Această persoană a apărut de trei ori în viaţa mea.

Mereu vine în situaţiile critice. Nu ştiu cine e sau cum o cheamă. Atunci am înţeles că nu era momentul ca eu să pier', a declarat artista la un post de televiziune.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter