Ce se întâmplă când Prinţul George găteşte împreună cu mama lui

Publicat pe

În timpul unei vizite oficiale la Luton, Ducesa de Cambridge a povestit cu umor ce se întâmplă când găteşte alături de Prinţul George, în vârstă de 3 ani.

 

printul george

 

În momentul în care tinerii pe care îi vizita se pregăteau să facă o prăjitură cu ciocolată, Kate a dezvăluit că ea şi George gătesc des, însă urmările sunt lesne de imaginat.

 

„Când încerc să prepar o prăjitură cu ciocolată acasă, peste tot găseşti numai ciocolată şi zahăr. Face atâta mizerie. E haos!', a spus Ducesa prezentă la Luton împreună cu Prinţul William.

 

Cei doi, alături de copiii lor şi-au petrecut vacanţa în Franţa, iar în această toamnă se pregătesc de un voiaj în Canada.

 

Kate şi William au mai vizitat această ţară în 2011, însă de data aceasta s-ar putea să meargă însoţiţi de cei doi copii, Prinţul George şi Prinţesa Charlotte.

 

Vizita este programată între 24 septembrie şi 1 octombrie, iar printre locurile în care vor ajunge se află Columbia Britanică, Yukon, dar şi Vancouver.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter