Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu. Vestea dură primită de cea mai bătrână mamă din România: "Să ne rugăm lui Dumnezeu"

Publicat pe

Adriana Iliescu trece prin momente dificile! Cea mai bătrână mamă din România a primit o veste neplăcută. A pierdut procesul pentru o moștenire, care ar fi dorit să intre în posesia fiicei sale. Iată ce se întâmplă în aceste momente cu ea și cum luptă împotriva virusului care a făcut ravagii la nivel global!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Iliescu a primit o veste care nu i-a picat deloc bine. A pierdut o parte din averea pe care și-ar fi dorit să i-o lase fiicei sale, însă nu renunță.

Cea mai bătrână mamă din România nu se dă bătută după ce a pierdut o prorpietate în comuna Bălcești, situată în județul Vâlcea.

Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu. Vestea dură primită de cea mai bătrână mamă din România: "Să ne rugăm lui Dumnezeu"Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu. Vestea dură primită de cea mai bătrână mamă din România: "Să ne rugăm lui Dumnezeu"

Adriana Iliescu nu renunță la avere

Adriana Iliescu, în vârstă de 82 de ani, a făcut o contestație la executarea silită pentru 1.500 lei. Desigur, la aceasta se adaugă costurile acțiunii, potrivit cancan.ro.

De asemenea, în urmă cu două luni, Adriana Iliescu a decis să mai deschidă trei acțiuni împotriva rudelor sale. Fosta profesoară solicită ca executarea să fie amânată de urgență, timp în care contestația să fie analizată de magistrați.

Citește și: Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu, cea mai batrână mamă din România.Nu a mai fost văzută de vecini de trei săptămâni: „Poate se simte rău”

Citește și: Adriana Iliescu a pierdut un proces și ar putea fi excutată silit.Moștenirea fiicei sale, Eliza, în pericol!

Citește și: Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, este într-o situație disperată!Ce datorii are la întreținere

Citește și: Ana Baniciu, nașa de cununie pentru Sandra Izbașa și Răzvan Bănică.Primele declarații

Cum se protejează Eliza și Adriana Iliescu de COVID-19

În ceea ce privește lupta împotriva COVID-19, până la acest moment Eliza și Adriana Iliescu s-au protejat și nu au contractat noul coronavirus. Au purtat măști și intenționează să-și facă și vaccinul de îndată ce va fi disponibil.

Mergem cu masca pe față, o punem atât pe gură, cât și pe nas, pentru că am înțeles că așa este problema cu acest coronavirus, că pe nas intră virușii. Și să ne rugăm lui Dumnezeu, ce să facem, alte variante nu avem, decât să ne rugăm să așteptăm să treacă, iar când o veni vaccinul, o să vedem cum facem și cu vaccinul de coronavirus. În rest, suntem foarte ocupate cu atâtea și atâtea lucrușoare, v-am spus, cu școala online pe care Eliza o parcurge cu brio', a spus Adriana Iliescu pentru fanatik.ro.

Adriana Iliescu: „Eliza învață cu plăcere”

De asemenea, Adriana Iliescu a ținut să precizeze că Eliza se descurcă de minune la școală, chiar dacă acum cursurile se desfășoară online.

(…). Eliza învață cu plăcere pe sistemul ăsta de învățământ nou online, i se potrivește ca o mânușă. Și să vă mai spun ceva, anul trecut a luat premiul I în clasă, n-am știut acest lucru, dar așa s-a întâmplat, iar acum învață cu plăcere, este unul dintre puținii copii. Hai să nu zic chiar printre singurii, care printre cei care se pregătesc pentru școală, învață singură pentru fiecare materie. Și este foarte greu să te pregătești acasă ca și copil singur. Ne ajută Dumnezeu, ne și protejăm în rest', a conchis Adriana Iliescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter