Ce se întâmplă cu Alina Sorescu și fetițele ei, după divorțul de Alexandru Ciucu: "Nu am o perioadă tocmai ușoară"

Publicat pe

S-a aflat ce se întâmplă acum, de fapt, cu Alina Sorescu și fetițele ei. Au trecut deja câteva luni de când au apărut informațiile legate de divorțul de Alexandru Ciucu, iar cântăreața și-a deschis sufletul. I-a bucurat pe fani cu realizările ei recente de pe plan profesional, dar mulți și-au dorit să afle cum se simte artista din punctul de vedere al vieții personale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu a fost invitată în emisiunea „Exclusiv VIP”, realizată de Cristi Brancu pe postul Prima TV. Cu această ocazie, îndrăgita artistă a discutat despre proiectele sale, inclusiv super spectacolul de la Sala Palatului, dar și despre cum gestionează acum creșterea fetițelor sale, ca mamă singură.

Ce se întâmplă cu Alina Sorescu și fetițele ei, după divorțul de Alexandru Ciucu: "Nu am o perioadă tocmai ușoară"Ce se întâmplă cu Alina Sorescu și fetițele ei, după divorțul de Alexandru Ciucu: "Nu am o perioadă tocmai ușoară"

Alina Sorescu, despre starea ei după divorț

Au trecut deja niște luni bune de când s-a aflat de modul dureros în care s-a încheiat mariajul artistei. Separarea de Alexandru Ciucu nu a fost deloc una ușoară, mai ales după ce faimosul designer și-a dus fosta soție în instanță, pentru ca fetițele să locuiască cu el.

„Da, pot să spun că e un moment în care mă redefinesc. Am simțit că acum e momentul în care trebuie să arăt că pot. Cred că m-am redescoperit. Am redescoperit încrederea în propriile mele forțe. Poate la un moment dat am avut alte priorități.

Cele mai importante sunt fetițele și activitatea mea artistică. Mesajul piesei e că trebuie să îți aduni forțele. Copiii sunt cei pentru care merită să lupți. Vreau să fiu tare pentru fetițele mele. Nu am o perioadă tocmai ușoară. Nu vreau să schimb ceva la ce a fost. Vreau să trec peste asta cu demnitate, cu eleganță. Am o familie unită. Asta mă ajută foarte mult', a declarat Alina Sorescu la Prima TV, conform Fanatik.ro.

Citește și: Ce spune Alina Sorescu despre o nouă relație, după divorțul de Alexandru Ciucu: „Iau mereu partea bună a lucrurilor'

Citește și: Alin Oprea s-a întâlnit cu fosta soție la tribunal. Mesajul surprinzător pe care i l-a transmis: „Acel moment delicat în care…”

Citește și: Câte kilograme a slăbit Alina Sorescu, în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu: „Fără nicio dietă..”

Citește și: Raluca Bădulescu are măsuri de model, la vârsta de aproape 50 de ani: „60 cm în talie și…”

Fetițele îi calcă pe urme în meserie

Recent, cântăreața a lansat melodia „Tot ce a fost, a fost”, inspirată din povestea ei de viață. Cu toate că regretă că povestea de dragoste s-a transformat dintr-un vis frumos într-un adevărat coșmar, cântăreața luptă mai departe de dragul celor două fetițe. Raisa și Elena Carolina îi dau forța de care are nevoie ca să treacă peste această situație neplăcută.

Alina Sorescu a mai dezvăluit, în aceeași intervenție televizată, că fiicele sale par să îi calce pe urme în domeniul artistic. Conform cântăreței, atât Raisa, cât și Elena Carolina, surioara ei, au ureche muzicală, dar și voce frumoasă. Așadar, nu este deloc exclus să le vedem și pe ele pe scenă în viitor.

Anunțul făcut de Alina Sorescu, în plin divorț

În această vară, cântăreața a avut parte de prima zi de naștere din ultimii 12 ani fără soțul ei. Cu toate acestea, s-a bucurat de timpul petrecut împreună cu fiicele ei și a încercat să nu se mai gândească la divorțul dureros prin care a trecut.

Fiecare an e diferit, fiecare an este altfel în felul său. Am simțit solidaritatea oamenilor care mi-au fost alături în toate momentele. Acum, în perioada asta de vară, e mai liniște. Lucrurile merg așa cum au pornit, dar sperăm că într-o manieră firească, așa cum e firesc să fie acum. Nu există vreo schimbare între timp. Am vrut să fiu fericită de ziua mea, să mă gândesc că totul e bine și să iau partea bună a lucrurilor.

Am învățat despre mine că sunt mai puternică decât credeam. Am observat că lucrul ăsta se simte. Simte toată lumea schimbarea asta la mine, o schimbare în sensul bun. Am mai multă încredere că ceea ce simt eu că e bine. Îmi doresc să fiu bine, evident, că nimeni nu își dorește să plângă. Nu cred că e cineva să își dorească asta. Sunt și momente, iată, din care trebuie să înveți. Nu vreau să mă gândesc acum la regrete, deocamdată simt că e un moment din care trebuie să învăț. Mai vedem, a spus ea atunci, potrivit Wowbiz.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter