Ce se întâmplă cu Diana și Aurel, de la Insula iubirii. S-au despărțit, dar acum par să fie din nou împreună: „Tot pe tine te iubesc”

Publicat pe

Diana și Aurel au fost unul dintre cele mai controversate cupluri de la show-ul Insula Iubirii. Cei doi au venit în Thailanda să își testeze relația, însă lucrurile s-au dovedit extrem de proaste pentru cuplul lor.

Ce se întâmplă cu Diana și Aurel, de la Insula iubirii. S-au despărțit, dar acum par să fie din nou împreună: „Tot pe tine te iubesc'Ce se întâmplă cu Diana și Aurel, de la Insula iubirii. S-au despărțit, dar acum par să fie din nou împreună: „Tot pe tine te iubesc'

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!  

Aurel a venit prima dată la Insula Iubirii alături de Alexandra, în sezonul 3. El a înșelat-o și s-a despărțit de ea. Apoi, Diana a venit în show alături de Ben, bărbatul cu care avea o relație. 

Diana l-a înșelat pe ben cu ispita Andy Surpriza majoră a venit când în sezonul 5 al show-ului, Diana și Aurel au venit la Insula Iubirii în calitate de cuplu, pentru a își testa relația. 

Aurel a ieșit din competiție, din cauza comportamentului său scandalos față de ceilalți participanți și față de ispite. 

La doi ani de la participarea la emisiune, Diana și Aurel pare că încă se iubesc. 

Recent, Aurel a postat o fotografie în care apare alături de o femeie. Diana s-a activat imediat ce a văzut poza și nu s-a putut abține să nu lase un comentariu. 

În finalul conversației pornite prin comentarii, Aurel îi mărturisește Dianei că „tot pe tine te iubesc știi doar'. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter