Ce se întâmplă cu divorțul dintre Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu. Cei doi au decis să își mai dea o șansă

Publicat pe

Vestea divorțului dintre Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu a luat prin surprindere lumea muzicii din România. Cei doi sunt împreună de peste 30 de ani și nimeni nu se aștepta la o astfel de decizie. Cornelia Catanga a făcut dezvăluiri despre relația cu soțul ei și a mărturisit că nu mai dorm împreună și nici nu mai mănâncă la aceeași masă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum, cei doi au decis să renunțe la planul de a divorța și au decis să își mai acorde o șansă.

Aurel Pădureanu: 'Încercăm să rezolvăm divergențele'

Ce se întâmplă cu divorțul dintre Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu. Cei doi au decis să își mai dea o șansăCe se întâmplă cu divorțul dintre Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu. Cei doi au decis să își mai dea o șansă

'În acest moment nu se mai pune problema de un divorț. Au fost niște divergențe între noi, încă mai sunt aceste divergențe, însă încercăm să le rezolvăm. Eu vreau să trecem peste ele. De felul meu sunt un tip optimist, așa că eu cred că vom trece mereu peste problemele care apar în viața de cuplu. Oricum, de divorț nici nu se pune problema', a declarat Aurel Pădureanu pentru WOWbiz.ro.

Smiley, declarație de dragoste pentru Gina Pistol. Ce fotografie a postat cu iubita însărcinată

Catanga: 'Pădureanu e gelos pentru că am admiratori'

'… spuneam mai devreme de artiști de primă mărime în constelația muzicii lăutărești. În această superbă seară, pentru dumneavoastră, o artistă de primă mărime în constelația muzicii lăutărești, o artistă de prim ordin, trecută deja în panoplia marilor artițti ai muzicii lăutărești… Doamnelor și domnilor, cine cântă pentru dumneavoastră? Cornelia… dar nu așa… nevastă-mea, doamnelor și domnilor! Aplauze pentru nevastă-mea, doamnelor și domnilor…', a spus Aurel Pădureanu, în deschiderea concertului de pe Casa Poporului.

'Am mulți admiratori aici, însă le fac cu ochiul, așa, mai ferit, să nu cumva să înceapă vreo gelozie cu Pădureanu', a glumit, de pe scenă, Cornelia Catanga.

Fiul celor doi s-a întors din SUA

'Eu, întotdeauna îmi prezint soția la modul elegant și frumos. Nu a fost prima dată când am făcut-o. Acum am avut motive să fiu și mai mândru, pentru că pe scenă a fost și fiul meu, Alexandru, care este, la rândul lui, un mare artist. A terminat Conservatorul și a plecat în America, însă anul trecut a trebuit să se întoarcă în țară, pentru că mama lui a avut probleme mari de sănătate. Oricum, subiectul divorțului nu mai este unul de actualitate', a mai declarat Aurel Pădureanu pentru sursa citată.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu sunt de peste 30 de ani împreună, însă în primăvara acestui an, cei doi s-au separat, după ce artsta și-a acuzat soțul de infidelitate.

Problemele dintre ei au apărut la puțină vreme după ce s-au căsătorit cu forme legale. Pe 23 octombrie, Cornelia și Aurel urmează să sărăbtorească 6 ani de la nuntă. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter