Ce se întâmplă cu dosarul penal de la Insula Iubirii. Decizia magistraților pentru cei care au cerut despăgubiri

Publicat pe

Bianca Alexandra Hînceanu, devenită ulterior Gherman și Liviu, actualul ei soț, au fost unii dintre cei mai controversați concurenți de la Insula Iubirii. Au participat în sezonul 3 al emisiunii de la Antena 1, acolo unde au șocat pe toată lumea cu dezvăluirile lor, mai ales după ce Bianca și-a acuzat partenerul că ar fi bătut-o.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După ce s-au întors în România, Liviu, Bianca și și Pollak Bohus, numit Ben în emisiune, au depus o serie de plângeri penale. Experiența din Thailanda nu a fost deloc una ușoară sau plăcută pentru cei trei concurenți, dar acuzațiile lor i-au lăsat pe mulți fără cuvinte. Printre ele se numără acuzații de șantaj, sclavie și proxenetism.

Bianca și Liviu s-au ponegrit ca la ușa cortului în emisiune, iar Ben a fost protagonistul unor momente umilitoare, din cauza iubitei de la acea vreme, Diana Constantin. De altfel, bruneta a venit ulterior în emisiune împreună cu Aurel, un alt concurent, care și-a înșelat iubita cu nerușinare pe Insula Iubirii.

Ce se întâmplă cu dosarul penal de la Insula Iubirii. Decizia magistraților pentru cei care au cerut despăgubiriCe se întâmplă cu dosarul penal de la Insula Iubirii. Decizia magistraților pentru cei care au cerut despăgubiri

Ce plângere penală au depus cei trei concurenți de la Insula Iubirii

Cei trei concurenți au susținut, în plângerile penale, că producătorii de la Antena 1 ar fi constituit un veritabil grup infracțional.

Se reține că petenții au reclamat faptul că realizatorii emisiunii producătorii/realizatorii emisiunii televizate – INSULA IUBIRII de pe canalul A_____ 1, s-au constituit într-un grup infracțional organizat, în cadrul căruia:

– au recrutat pentru participarea la această emisiune doar persoane vulnerabile, susceptibile a fi exploatate, în vederea deplasării lor pe o insulă în Thailanda, promițându-le că la sfârșitul emisiunii vor fi vedete TV;

– au impus participanților la această emisiune să se deplaseze într-un spațiu restrâns, nefiindu-le permis să părăsească insula, de multe ori nici camera de hotel și le-au fost reținute actele de identitate;

– au folosit serviciile unor prostituate (ispite) pentru a-i seduce pe participanți în vederea obținerii de foloase necuvenite (rating);

– au obligat pe participanții la emisiune să se prostitueze, punând foarte multă presiune psihică pe ei și dându-le să consume băuturi care în mod sigur conțineau substanțe psihoactive;

– au plasat camere de supraveghere în camerele concurenților încă de la ajungerea lor pe insulă, fiind filmați fără acordul lor etc', sunt o parte dintre acuzații, conform cancan.ro.

Citește și: Andi Constantin e hotărât să se însoare cu o concurentă de la Burlacul: „Femeia care îmi va deveni soție trebuie să…'

Citește și: Cum arată acum Bogdan Oancea de la Insula Iubirii. Cel mai controversat concurent, de nerecunoscut

Citește și: Mioara Roman va fi operată de urgență! De ce boală suferă mama Oanei Roman

Citește și: Îl mai ții minte pe Ionuț Gojman de la Insula Iubirii?Cu ce se ocupă acum și cum arată iubita lui actuală

Ce decizie au luat acum magistrații

Conform celor de la cancan, procurorii au demarat ancheta în anul 2017, dar nu au terminat nici până acum. Drept urmare, în toamna anului trecut, cei trei reclamanți au cerut instanței să soluționeze cazul. Atunci când procurorii au întârziat în continuare să dea o decizie, magistrații au obligat Parchetul să urgenteze cercetările și să finalizeze dosarul.

Rămâne de văzut dacă îi vor trimite pe producătorii de la Insula Iubirii în judecată ori dacă vor începe urmărirea penală.

n temeiul art. 488 ind 6 alin. 1 C.proc.pen., admite contestația formulată de petenții Gherman Liviu, Gherman (fosta Hinceanu) Alexandra Bianca și Pollak Bohus, cu domiciliul procesual ales la Cabinet de Avocat Popescu Adrian, cu referire la dosarul de urmărire penală nr. 8714/P/2017 aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București.

În temeiul art. 488 ind 6 alin.1 C.proc.pen. stabilește un termen de 6 (șase) luni de la data prezentei încheieri în care procurorul să rezolve cauza potrivit art. 327 C.proc.pen.

Termenul de 6 luni se calculează de la data restituirii dosarului la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București în conformitate cu dispozițiile art. 488 ind 6 alin. 5 C.proc.pen.

În temeiul art. 488 ind 6 alin.1 C.proc.pen., stabilește un termen de 2 (două) luni de la dată împlinirii termenului de mai sus în care o nouă contestație privind durata procesului penal în dosarul de urmărire penală nr. 8714/P/2017 aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București nu mai poate fi formulată de către petenții din prezența cauza.

În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Fără cale de atac', se arată în decizia instanței.

Bianca și Liviu Gherman de la Insula iubirii au devenit părinți în mare secret

Controversatul cuplu de la Insula iubirii și-a mai dat o șansă după terminarea emisiunii și și-au întemeiat o familie frumoasă. Bianca și Liviu Gherman de la Insula iubirii au devenit părinți, iar împreună au o fetiță minunată.

Cei doi au dezvăluit numele fiicei lor, iar micuța se numește Helen. Liviu Gherman mai are doi copii din căsnicia anterioară, însă Bianca se află la primul copil. Cuplul se pare că a uitat complet de clipele de la Insula iubirii și s-au concentrat asupra familiei lor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter