Ce se întâmplă cu Florin Piersic, la șase luni de când nu a mai urcat pe scenă. Medeea Marinescu a făcut anunțul

Publicat pe

Medeea Marinescu, alături de care Florin Piersic joacă în spectacolul „Străini în noapte', a dat o veste extrem de bună pentru iubitorii de teatru și fanii lui Florin Piersic. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Actorul se pregătește să revină pe scenă, după o pauză mult prea lungă și forțată, care a lovit din greu lumea actorilor români. 

Recent, Medeea Marinescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care anunță că ea și Florin Piersic se vor reîntâlni cu publicul în august, la aproape șase luni de când nu au mai urcat pe scenă.

„Sunt mai bine de patru luni de cand nu am pasit pe scena…in seara aceea de martie, in care toate spectacolele au fost suspendate, mergeam pe jos spre Teatrul National, aveam spectacol…Straini in noapte.

Si am primit un telefon. Era Florin Piersic. M-a intrebat unde sunt si, stiind ca vrea sa repetam, asa cum facem inaintea fiecarui spectacol, i-am spus ca ajung in 5 minute. Mi-a spus atunci, si i-am simtit tristetea in glas, ca pot sa ma intorc din drum, nu mai putem juca. Era seara de 9 martie.

Dupa aproape sase luni ne vom revedea. Pe scena! Pe 3 si 7 august. Astept cu emotie acest moment', a scris celebra actriță Medeea Marinescu pe pagina sa oficială de Facebook.

„Am fost pe rând, ba îngrijoraţi, ba încrezători, apoi iar sceptici, însă cred că amândoi am ştiut că nu se poate termina viaţa acestui spectacol brusc. Asta nu. Aşa că, într-o bună zi, acest minunat om, care e Florin, m-a sunat şi mi-a spus că el a luat textul în braţe şi l-a repetat, singur, acasă.

Ce se întâmplă cu Florin Piersic, la șase luni de când nu a mai urcat pe scenă. Medeea Marinescu a făcut anunțulCe se întâmplă cu Florin Piersic, la șase luni de când nu a mai urcat pe scenă. Medeea Marinescu a făcut anunțul

Şi m-a sfătuit să fac acelaşi lucru pentru că el crede că nu mai e mult şi vom juca. Nu exista încă în acel moment această variantă, de a juca la Grădina de Vară a Teatrului Constantin Tănase. A fost ca o premoniţie, ca o fericită intuiţie …Și iată că visul nostru e pe cale să se împlinească', a mărturisit actrița Medeea Marinescu pentru Click.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter