Ce secrete de familie ascund vedetele

Publicat pe

Dincolo de zâmbetele largi afişate pe covorul roşu, unele vedete de la Hollywood ascund adevărate drame. Secrete de familie pe care şi le asumă sau despre care preferă să nu vorbească, dar care le-au marcat viaţa într-un fel sau altul. Violenţele, asasinatele, relaţiile extraconjugale sau alcoolismul nu le-au ocolit, din păcate, nici pe ele.

 

 

Charlize Theron

Trăieşte astăzi o perioadă extrem de fericită, fiind una dintre cele mai bine cotate actriţe de la Hollywood. Şi pe plan personal, lucrurile merg cum nu se poate mai bine pentru ea, după ce a Charlize a înfiat un băieţel şi a început o relaţie cu Sean Penn. Însă, pentru câştigătoarea de Oscar, viaţa nu a fost tot timpul atât de frumoasă. A avut o copilărie marcătă de numeroasele scandaluri provocate de tatăl ei, care au culminat cu uciderea acestuia de către mama actriţei. Drama aceasta nu le-a îndepărtat pe cele două, ci, dimpotrivă, le-a apropiat extrem de mult, Charlize fiind văzută adesea în compania mamei ei, inclusiv pe covorul roşu.

 

Jennifer Hudson

A trăit o adevărată dramă în 2008 când o parte a familiei ei a fost asasinată. Talentată cânăreaţă care se afla atunci în Florida pentru a filma un nou videoclip a rămas făra mama, nepotul şi fratele ei şi, deşi toate indiciile îl arătau ca ucigaş pe fostul ei cumnat se pare a nu au fost găsite suficiente probe care să îl acuze pe acesta. Jennifer avea să le aducă un omagiu membrilor familiei ei la Gala Grammy, interpretând în memoria acestora piesa You pulled me through'.

 

 

Demi Moore

Demi Moore a reuşit să îşi facă un nume la Hollywood, în ciuda copilăriei sale extrem de triste. Fosta soţie a lui Bruce Willis s-a născut în 1962, iar părinţii ei erau deja despărţiţi. Demi a fost crescută de mama şi tatăl vitreg, alcoolici amândoi, care nu prea se preocupau de soarta copilului. Împreună cu familia ei, Demi a fost nevoită să îşi schimbe domiciliul de aproximativ 40 de ori.

 

 

Jack Nickholson

În 1974, afla de la un ziarist al revistei Time că în familia în care fusese crescut existau, de fapt, alte relaţii de rudenie. Cea pe care o considera mamă îi era de fapt bunică, iar sora' lui mai mare nu era alticineva decât mama lui. Copilul se născuse din relaţia acesteia cu un bărbat căsătorit , iar bunica lui decisese să îl crească ca şi cum ar fi fiul ei, păstrând astfel secretul asupra naşterii sale. Actorul afla toate aceste lucruri după moartea celor două femei.

 

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenneger se despărţea de soţia lui, Maria Shriver după o căsătorie de 25 de ani şi 4 copii, fără ca motivele să fie imediat evidente. Ulterior, s-a aflat că actorul devenit guvernator al statului California dusese o viaţă dublă, având o relaţie extraconjugală cu o fostă menajeră a sa, din care a rezultat şi un copil care nu ştia cine îi este tată.

 

 

Woody Harrelson

Actorul se poate mândri cu o carieră frumoasă la Hollywood, dar nu şi cu o familie pe măsură. Charles Harrelson, tatăl lui, a fost un ucigaş plătit care fost condamnat pe viaţă pentru două crime. Pe când când Woody avea şapte ani, tatăl lui a ucis un om de afaceri texan. La scurt timp, acesta a recidivat şi l-a omorât pe John H. Wood Jr., un judecător federal. Charles a murit în închisoare în 2008, iar Woody a mărturisit că nu a fost un tată prea grozav', dar că ajunseseră la o relaţie cât de cât normală, date fiind circumstanţele.

 

 

Leighton Meester

Leighton Meester, actriţa din Gossip Girl', s-a născut în inchisoare acolo unde mama ei ispăşea o condamnare pentru trafic de marijuana înte Jamaica şi Statele Unite. Tatăl şi bunicul au fost şi ei condamnaţi pentru aceeaşi infracţiune, iar Leighton a fost crescută de bunică până când mama şi-a ispăşit condamnarea.

 

 Halle Berry

Halle Berry este astăzi mama a doi copii, cărora încearcă să le ofere o copilărie cât mai fericită. O copilărie care în cazul ei a fost marcată de numeroasele bătăi pe care tatăl ei, un reputat medic din Cleveland, i le aplica mamei ei. Înainte de a fi Halle Berry, am fost micuţa Halle care a crescut într-un mediu care a distrus-o. L-am văzut pe tatăl meu cum o bătea pe mama. Mi-am petrecut toată viaţa de adult încercând să mă vindec de această traumă.'

 

Foto: Hepta

 

Ce secrete de familie ascund vedeteleCe secrete de familie ascund vedetele

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter