Ce spune fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, despre Dorian Popa. Părinții Evei au rămas mască

Publicat pe

Eva Măruță a făcut senzație pe contul de socializare, după ce a avut o replică ce i-a lăsat mască până și pe părinții ei, în timp ce o filmau. Familia Măruță se afla în drum spre munte, așa că le-a ofert din nou internauților un moment amuzant.

Ce spune fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, despre Dorian Popa. Părinții Evei au rămas mascăCe spune fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, despre Dorian Popa. Părinții Evei au rămas mască

Discuția se poartă în jurul unui apel telefonic. De la bun început este propus numele lui Dorian Popa, un 'super-băiat', așa cum l-a caracterizat  Andra.

Răspunsul Evei atunci când tatăl ei i-a spus că îl va suna pe Dorian Popa a stârnit amuzamentul prietenilor virtuali, care nu au ezitat să trimită sute de comentarii, în care o încurajau pe micuță să realizele mai multe filmulețe pe vlogul ei.

'Deci mă doare burta pentru că îl sunăm pe Dorian Popa', spune Eva Măruță la un moment dat, spre amuzamentul părinților.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter