”Au fost multe ca ea în preajma lui. Vorbă multă, fapte puține”. Ce spune mama fiului lui Cătălin Cazacu despre relația lui cu Ramona Olaru

Publicat pe

'Au fost multe ca și ea în anii ăștia în preajma lui. Aceeași poveste. Vorbă multă, fapte puține'. Ce spune mama copilului lui Cătălin Cazacu despre relația lui cu Ramona Olaru. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgitul prezentator se iubește de mai mult timp cu asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani. Ce-i drept, în ultima vreme s-au despărțit și împăcat de mai multe ori, astfel că au intrat în atenția tuturor, inclusiv a mamei copilului celebrului motociclist. Iată ce declarații a făcut despre relația lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona Cazacu au avut încă de la începutul relației lor parte de o poveste de dragoste cu 'de toate'. Cei doi și-au spus 'adio' de nenumărate ori, însă tot de atâtea ori s-au și întors unul la altul. Și-au făcut numeroase planuri de viitor împreună, iar apoi au apărut în fața publicului și a fanilor separați. Toți au crezut că este defintiv, însă pozele din vacanță spun cu totul și cu totul altceva.

'Au fost multe ca ea în preajma lui. Vorbă multă, fapte puține'. Ce spune mama fiului lui Cătălin Cazacu despre relația lui cu Ramona Olaru'Au fost multe ca ea în preajma lui. Vorbă multă, fapte puține'. Ce spune mama fiului lui Cătălin Cazacu despre relația lui cu Ramona Olaru

Se despart și se împac așa cum doar ei știu, însă cel mai important aspect este că dragostea pe care și-o poartă nu-i ține prea mult timp unul de altul. Recent au postat o serie de imagini de senzație cu ei, deși nu anunțase împăcarea, astfel că au intrat în atenția fanilor. Ei bine, printre cei care vorbesc despre povestea lor de dragoste se numără și femeia alături de care Cătălin Cazacu are un copil, Nicoleta Delinescu.

Citește și: Ramona Olaru își dorește să devină mamă în anul 2023:'Îmi doresc liniște și o familie fericită, cu un copil'

Citește și: Ce studii are Ramona Olaru:„Puteam să devin soția unui cioban de la stână'. Nu au legătură cu televiziunea

Citește și: Fiica Simonei Gherghe, după vacanța din munții Dolomiți:„Mama, dar de ce în Italia toată lumea vorbește limba română?'

Citește și: Carmen Grebenișan și soțul ei, Alex Militaru, au probleme în căsnicie:'Mi-aș dori să fiu într-o relație echilibrată. Acest comportament…'

Ce spune mama fiului lui Cătălin Cazacu despre relația lui cu Ramona Olaru

În timp ce Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au planuri de viitor și nu se sfiesc să spună aceste lucruri în public, fosta iubită a prezentatorului, cea cu care are și un copil, a făcut o serie de declarații neașteptate. Mai concret, Nicoleta Delinescu a dat de înțeles că nu crede în relația motociclistului cu asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, precizând că la mijloc au fost multe femei ca ea.

„Nu o cunosc pe domnișoara. Au fost multe ca și ea în anii ăștia în preajma lui. Aceeași poveste…vorbă multă, fapte puține. Nu pot să spun decât că Cătălin este la fel cum l-am lăsat acum 11 ani. Când o să îl văd cu un bebe mic plimbându-se prin parc și mergând cu el la grădiniță atunci pot să am o altă părere despre el.

Pentru noi este tată, indiferent cum este. Andrei îl iubește enorm și asta este cel  mai important lucru. Pentru mine să existe în continuarea o relație frumoasa între noi, de dragul la copilului.', a declarat Nicoleta Delinescu, pentru Click!.

Cătălin Cazacu nu și-a petrecut Crăciunul cu fiul său, dar i-a trimis cadouri

Cătălin Cazacu și-a petrecut Sărbătorile de iarnă de anul acesta în companiei iubitei sale. Prezentatorul TV și Ramona Olaru s-au bucurat de zile pline de soare și de nisipul curat și apa transparentă din țările exotice. Ei bine, cu toate astea, motociclistul nu a dat uitării rolul de tată, astfel că a avut grijă să-i trimită cadoul de Crăciun fiului său. Anii trecuți obișnuia să petreacă Crăciunul cu el și mama sa, ca o familie, însă de ceva timp lucrurile s-au mai schimbat.

„Anul acesta nu am făcut Crăciunul împreună. Ultimul Crăciun petrecut împreună a fost acum doi sau trei ani. Cătălin a fost la Timișoara de sărbători și am putut să ne strângem cu toții la părinții lui acasă. Atunci a fost și ultima oară când a venit Moș Crăciun la Andrei, că apoi nu a mai crezut în el.

Cadourile vin tot timpul de la tată, chiar dacă el nu este prezent. Andrei fiind la fel de pasionat de condus și de motoare. A venit Moșul, anul acesta, la el. Cu un volan și jocuri multe în domeniul ăsta, pentru că doar motorul îl poate conduce momentan. Mașinile le conduce online.', a declarat Nicoleta Delinescu, pentru sursa mai sus menționată.

Cu ce se ocupă Nicoleta Delinescu, mama copilului lui Cătălin Cazacu

Cătălin Cazacu și Nicoleta Delinescu au avut o relație timp de 5 ani. Au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor a rezultat Andrei, fiul lor. Acesta este pasionat de motociclism precum tatăl său, iar încă de la despărțire este în grija mamei. Nicoleta Delinescu îi acordă o atenție sporită, însă cu toate astea nu uită și activitatea sa profesională. Este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de petrecere din Timișoara și are numeroase evenimente de-a lungul anului.

„Muncesc foarte mult, aproape non-stop. Pentru mine, luna decembrie a fost full de evenimente. Dacă în dragoste mi-a mers prost mereu în carieră mi-a mers foarte bine. Pentru că îmi place ceea ce fac și pentru că oricum nu sunt interesată să fac altceva în viață. Nu ratez nici o seară de cântat. Mulțumesc lui Doamne, Doamne că mă ține sănătoasă și puternică și pot onora toate evenimentele.', a concluzionat mama copilului lui Cătălin Cazacu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă