Ce spune Șerban Pavlu despre show-ul „În puii mei”: ”A fost un lucru care m-a încercat”

Publicat pe

Șerban Pavlu a început să lucreze în teatru imediat după ce a absolvit cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică din București. De la teatru, a ajuns în fața micilor ecrane și, astfel, a devenit îndrăgitul actor din celebrul show al lui Mihai Bendeac „În puii mei'. Mai mult decât atât, Șerban Pavlu este protagonistul unuia dintre cele mai urmărite seriale de pe HBO, „Umbre'.

Actor de teatru, film și televiziune, Șerban Pavlu are o vastă experiență în domeniul artistic. A câștigat premiul Gopo pentru cel mai bun rol din comedia „Toată lumea din familia noastră' (2012), iar cele mai recente producții în care a apărut se numără și filmul istoric „Maria, regina României' (2019).

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, actorul a povestit despre perioada „În puii mei'.

„Pe mine nu m-ar încânta să rămân în pielea unui singur personaj. Nu mi-a plăcut niciodată chestia asta, mi s-a părut chiar opusul meseriei. Tentația există pentru că dacă ai succes într-un anumit gen, personaj, cumva poți să primești stimuli din afară care să te îndemne să rămâi ori să dezvolți asta. ‘În puii mei a fost un lucru care m-a încercat într-o zonă super comercială, super populară. Au fost niște momente super haioase de multe ori, râdeam de ne tăvăleam pe jos. A fost un job și înainte de asta am avut și alte job-uri și înainte de alea am avut altele. (…) Unii actori au nevoie de job-uri ca să câștige bani, să poată să trăiască', a mărturisit Șerban Pavlu.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter