Ce spune Smiley despre Theo Rose, noua colegă de la Vocea României: "Pare foarte..."

Publicat pe

Ce spune Smiley despre Theo Rose, noua colegă de la Vocea României. Sezonul 10 de la Vocea României este pe cale să înceapă, iar schimbările produse au fost deja anunțate. Noi jurați se vor alătura echipei de la PRO TV, Theo Rose și Denis Roabeș. Iată ce a spus Smiley după ce a aflat că o să împartă scaunul cu îndrăgita artistă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Toamna aceasta, vocile vor vibra pe scena show-ului care a schimbat destine și a scris istorie. Vocea României revine cu cel de-al 10-lea sezon și, pentru prima dată, doi antrenori, Smiley și Theo Rose, vor sta pe același scaun. Echipa este întregită de Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș.

Ce spune Smiley despre Theo Rose, noua colegă de la Vocea României: "Pare foarte..."Ce spune Smiley despre Theo Rose, noua colegă de la Vocea României: "Pare foarte..."

La puțin timp după ce au fost anunțate schimbările din noul sezon, Smiley a oferit primele declarații despre proiectul de la PRO TV, dar și-a spus părerea sinceră despre cea cu care o să împartă scaunul.

Citește și: Cine sunt jurații de la Vocea României și când începe show-ul, la PRO TV:”E o provocare…”

Citește și: Show-ul „Vocea României’ revine pe micul ecran.Smiley a făcut marele anunț, în direct 

Citește și: Brigitte, încă un mesaj dur la adresa lui Florin Pastramă, după ce a anunțat divorțul:„Sărăcia vine peste tine’  

Citește și: De ce a divorțat Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose, după 11 ani de căsnicie:'Am ales să mă trezesc…'

Ce spune Smiley despre Theo Rose, noua colegă de la Vocea României

Vocea României, sezonul 10, este pe cale să înceapă, iar primele schimbări au fost deja anunțate. La masa juriului se vor alătura Theo Rose și Denis Roabeș, solistul de la The Motans. Tânara artistă o să împartă scaunul cu Smiley.

Recent, iubitul Ginei Pistol a vorbit deschis despre proiectul de la PRO TV, dar și despre noii colegi, pe care abia așteaptă să îi cunoască.

Am. Normal că am. Sunt foarte entuziasmat că reluăm Vocea în sfârșit, îmi era foarte dor. Și de colegii mei, de Tudor, de Irina, de Pavel. Sunt foarte entuziasmat pentru că e o treabă nouă pe care o fac: sunt cu Theo Rose pe scaunul dublu.

Abia aștept să vad cum ne înțelegem, abia aștept să vad cum va fi ea, cum voi fi eu, cum voi fi eu în relația cu ea. Și sunt curios să-l cunosc pe Denis.', a declarat Smiley, în exclusivitate pentru FANATIK.

Cu toate acestea, Smiley recunoaște că o să se înțeleagă de minune cu Theo Rose, ea fiind o fire extrem de deschisă.

Cu Theo, da (n.r. se va înțelege). Nu știu cu restul (n.r. râde). Theo pare foarte înfiptă, s-ar putea să nu mai pot să fiu așa împăciuitor.', a mai spus cântărețul.

Theo Rose, primele declarații despre Vocea României

Theo Rose se alătură echipei Vocea României și spune că este nerăbdătoare să ajute noii concurenți.

Mi-am petrecut ani buni ai copilăriei concurând la diferite festivaluri de muzică. Vocea României ar fi fost un ideal pentru mine, doar că am copilărit la țară și atunci nu am reușit să visez chiar atât de departe la vârsta aceea. După care, am venit la liceu în București și mi-a fost teamă să mai particip la un concurs de o asemenea anvergură, nu știam ce îmi rezervă viitorul, dar uite-mă astăzi, aici, în fața multor oameni talentați, concurenți la Vocea României. Sunt deschisă alături de Smiley să îi ajutăm, să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum în anii de succes ai carierei mele. Sper să le fie de folos și sper să primesc de sus, de la Dumnezeu, inspirație, generozitate și bună dispoziție ca să pot să îi destresez’, a spus Theo Rose.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter